Løbeturen

Vi ses om et par timer sagde hun til sine veninder da hun begik sig ud på sin løbetur. De havde lejet et sommerhus i en skov, og hun ville nu ud og udforske området. Vejret så godt nok kedeligt ud med mange mørke skyer på himlen, men hun ville afsted.
Da hun havde været ude i et kvarters tid begyndte det at dryppe oppefra, og indenfor det næste minut åbnede himlen sig helt og det væltede ned og det tordnede og bragede. Hun så sig om efter læ og så et lille skur lidt inde i skoven som hun løb hen mod. Hun stod under et lille halvtag og fik en lille smule læ for vind og regn.
Pludselig hørte hun nogle råbe ”hallo, kom dog herover” hun kiggede efter lyden og så der lå en skovhytte lidt bag skuret, og der stod et par fyre på verandaen og røg en smøg. De måtte have set hende løbe hen til skuret. Skuret gav ikke meget læ så hun tog mod tilbuddet og løb over til hytten og op på verandaen.
Den ene mand var en charmerende flot mand vel sidst i halvtredserne, den anden så også sød ud og var en del yngre. ”hvad laver du dog ude i skoven i det vejr” spurgte den unge fyr, mens den ældre bare betragtede hende. Jeg var bare ude og løbe, og vejret var noget bedre da jeg startede svarede hun. Hvad sker der her i hytten spurgte hun. Kom med ind og se sagde den unge fyr og gik ind af døren. Hun fulgte efter med den ældre fyr bag dem.

Drivvåd

De kom ind i en lille gang hvor der var en dør ind til det hun tænkte var stuen. Hun frøs og var drivvåd. Fyren åbnede døren ind til netop stuen og de gik ind. Derinde var der dækket op til en fest der så ud til at være i godt gang. Der sad yderligere 4 mænd derinde og snakkede. De kiggede alle op da hun trådte ind med de 2 ude fra verandaen ”Halløjsa for en gave sagde en af mændene” hun smilede og sagde, I hygger jer vist herude i skoven. Den yngre fyr fra før sagde at de havde jubilæum i deres jagtklub, og at de en gang om året var i hytten her til mad og hygge. Der var dejligt varmt herinde i modsætning til udendørs mærkede hun.
En anden dør gik op og en pige kom ud med et fad med en flaske et eller andet og nogle glas. Pigen var klædt i stuepige uniform og lignede mest af alt en luder i tøjet, men så ellers rigtig sød og smilende ud. Hun var vel omkring de 30 år. Pigen stillede fadet på bordet og kom hen til hende. Hej sagde hun – jeg hedder Line, hvad laver du dog her i det lortevejr. Hun fortalte det med løbeturen igen, og fik slet ikke sagt sit navn til Line ”kom med mig sagde Line” og gik hen mod døren og ud i køkkenet. Hun gik med derud.
Da de var kommet ud i køkkenet vendte Line sig mod hende og tog hånden op og mærkede på hendes våde løbejakke ”Du skal da have den her våde jakke af” sagde hun. Hendes hånd mærkede på jakken lige uden på hendes bryster. Hun blev faktisk lidt opstemt, måske af varmen eller måske af hele situationen. Line hjalp hende af med jakken. Hun hængte den på en stol hun trak hen foran den stadig varme ovn. Hun vendte sig om mod hende igen ”en af mine venner er med i den her jagtklub. Han spurgte om jeg ville være med til at gøre denne dag særlig da det jo var jubilæum” og jeg siger ikke nej til en gang sjov i gaden smilede hun – og lige om lidt kan du kigge ind i stuen igennem vinduet og se noget “sjov i gaden” Hun nikkede hen mod døren ind til stuen, der havde et lille vindue i toppen.
Line smilede og blinkede til hende og gik ind i stuen. Hun stod lidt og tænkte, gad vide hvad der sker her. Det hele lød lidt vildt, men også spændende og hun kunne mærke hun blev mere nysgerrig. Hun kiggede på sin jakke og tænkte at den sgu ikke ville blive tør lige med det samme. Resten af hendes tøj var i øvrigt også gennemblødt af regn.
Hun gik hen til døren og kiggede ind af vinduet som Line havde sagt. Inde i stuen sad Line nu på knæ og mændene stod i en halvcirkel omkring hende, alle med deres pikke i hånden. Hun kunne se Line fra siden af i gang med at sutte pik på en af mændene samtidig med hun havde en i hver hånd. De andre mænd kiggede koncentreret på Line mens de spillede pik. Line gik fra pik til pik og alle mændene så ud som om de nød det vildt. Hun slikkede også som om det gjaldt livet. Hun suttede og spyttede på deres pikke. Hun tog dem nærmest ned til roden alle sammen og hun blev godt liderlig ude i køkkenet nu. Hun havde faktisk slet ikke lagt mærke til, at hun havde sin ene hånd i sine trusser og i gang med at lege med sin klitoris. Line kiggede over mod hende og smilede igen inden hun tog den næste pik i munden.
Mændene så rimelig almindelige ud. Der var 1 fyr på omkring de 25, så var der 3 fyre på 35-40 år og den sidste ældre mand, som hun vurderede til at være sidst i halvtredserne. Hun ved ikke hvorfor, men hun kiggede mest på den ældste mand og kiggede efter hans pik – den så faktisk lækker ud og dejlig stiv, og manden stod og legede med den.
Hvad står du og kigger på sagde en stemme bag hende. Hun fik et chok og trak sin hånd op af trusserne og vendte sig om. Det forklarede hvorfor der kun var 5 fyre inde ved Line – den sidste fyr havde åbenbart været udenfor og kommet ind af bagdøren i køkkenet. Han gik hen til hende og tog hendes hånd og førte den ned mod hendes fisse igen ”fortsæt bare” sagde han og vendte hende om mod vinduet igen.
Hun kiggede ind igen, samtidig med at fyren bag hende pressede sit skridt op mod hendes våde løbebukser. Hun kunne mærke hans pik igennem tøjet, og hun legede igen med sin klitoris med fingrene. Inde i stuen så hun nu Line ligge på ryggen bordet, med hovedet helt ud over kanten. Den yngste fyr kneppede hende mens den ældre mand stod oppe ved hendes hoved og kneppede hende i munden. De andre fyre stod ved siden af hende og hun legede med deres pikke med hænderne. Den ældre fyr skiftevis stak sin pik helt ned i halsen på hende og trak den ud igen, og lod Line slikke hans nosser. Hun så at den yngre fyr trak sin pik ud og kom ud over Lines bryster. Line tog sin finger og kørte den rundt i fyrens sperm på sine bryster og stak den i munden adskillige gange samtidig med at den ældre stadig kneppede hende i munden. Hun blev ved indtil spermen var stort set væk.
Fyren bag hende i køkkenet trak hendes bukser ned til anklerne og hun sparkede dem af. Han trak op i hende og hun mærkede det som en rimelig stor pik. Han gav den gas og kneppede hendes fisse vildt mens han havde armene omme på hendes bryster indeunder hendes våde trøje. Hun stod og så det vildeste show igennem vinduet og fik pik. Hun var virkelig liderlig nu og fantaserede om mere pik.
Som kunne han læse hendes tanker, trak han sig ud og tog hende hårdt i hestehalen. Han skubbede døren op til stuen og sagde til de andre “så fandt jeg sgu den lille ludertøs igang med at lege med sin fisse og kigge på jer” De fyre der ikke enten havde sin pik i munden eller fissen på Line kom over mod dem med et liderligt sulten blik i øjnene. Fyren der nærmest trak hende ind i stuen skubbede hende i armene på de 3 andre som straks tog fat i hende og bukkede hende forover midt på gulvet. Den ene satte sig bag hende og begyndte at slikke hende vulgært i fissen og røven. 2 af de andre stod foran hende og den ene pressede sin stive pik ind i munden på hende før hun noget at sige noget.
Han trak sig ud af munden på hende og lod den anden få sin pik ind i hendes varme mund. Fyren der slikkede hende stoppede og stak nu sin pik ind i hendes fisse. Dybt og hårdt blev hun nu knaldet samtidig med hun fik pik i munden af 2 forskellige fyre. Hun kiggede over på Line som nød at blive brugt godt. Nu kom fyren der kneppede Line ud over hendes fisse så den var helt smurt ind i sperm. Hun blev igen trukket op i hestehalen og skubbet over mod Line. Hendes hoved blev presset ned i skødet på Line, lige ned i hendes gennemkneppede fisse der. Hendes hoved blev kørt rundt i Lines fisse, og selvom hun prøvede at stikke tungen lidt ud for at prøve at smage hende kunne hun ikke ramme hendes klitoris da hendes hoved nærmest blev mast ned i fissen samtidig med de kørte det fra side til side. Hendes hoved blev trukket op og hun mærkede den varme sperm i hele hovedet. Hun kiggede nu lige op på den ældre fyr der havde rykket sig så meget frem på Lines hoved at Line nu slikkede ham i røven samtidig med at han spillede på sin lækre pik. Hun blev lidt overrasket da han trak sig lidt tilbage og kiggede ned på Line. Han spyttede hende lige ned i hovedet 2 gange og kørte så sin pik rundt i spyttet. Line så ud til at nyde det hele.
Den ældre kiggede hende nu lige i øjnene og kom nu i en ordentlig kaskade af sperm der både ramte hende i ansigtet og røg ned på Lines bryster, og han rykkede sig længere frem så hun kunne få ham i munden. Hun slikkede løs og kunne snildt tage den nu halvstive pik helt ind i munden. Manden nød det tilsyneladende meget. Hun tænkte bare stadig, at hun godt ville have haft hans pik.
Et par af fyrene tog fat i hende og nærmest placerede hende i en 69ér oven på Line på bordet. En af mændene gik om bag hende og stak sin pik op i hende og en anden kom op og stod og spillede sin pik lige foran hendes hoved. Han stak sin pik ind i Line og begyndte at banke den ind og ud lige foran hendes ansigt. Ham der kneppede hende trak den ud en gang i mellem og hun fornemmede at hans pik røg ned i Lines mund og tilbage op i hende. Det var i hvert fald hvad der skete oppe ved hende. Fyren kneppede løs i Line og trak den ud og pressede den i munden på hende. En af de andre holdte hendes hoved så det kun var fyren der bestemte hvor langt den skulle ind i munden på hende. Hver gang hun fik den i munden efter Lines fisse smagte den lidt af pik og fisse på samme tid. En kombination hun ikke havde prøvet før, men var også vildt frækt her og nu. Hun kunne mærke at Line tog fat om hendes hofter og pressede hende længere ned så Line kunne slikke hendes klitoris samtidig med at hun fik pik.
Hun kiggede lige rundt og kunne ikke se den ældre mand nogen steder, kun et par af de andre stod ved hende og Line og nærmest ventede på deres tur. Fuck hun fik noget pik i dag, og hun skulle bare have været ude og løbe. Hun var nu så liderlig at hun var i en form for ekstase. Hun fik en kæmpe orgasme mens fyren bag hende lige trak sig ud og lod en af de andre komme til. Fyren der trak sig ud kom op og overtog pladsen med at kneppe Line. Kort efter trak han pikken ud og kom lige i hovedet på hende. Det ramte hende i øjnene og i hele hovedet. Line pressede hendes hoved ned til sin fisse så hun kunne slikke hende.
Line begyndte at rykke på sig og hun hoppede ned af bordet så Line kunne komme fri af hende. Line pressede hende nu ned på knæ og gik selv på knæ foran hende og begyndte at kysse hende og slikke hende i ansiget. Hun tænkte at hun måtte smage af en blanding af sperm og af Lines fisse. Line slikkede hende nærmest systematisk på kinderne, på halsen og slikkede på hendes læber.
Nu satte Line sig om bag hende og tog sine hænder op til hendes hoved. Hun stak 2 fingre fra hver hånd ind i munden på hende og trak hendes kinder fra hinanden så hun bare havde helt åben mund. En af mændene kom hen foran hende med en faretruende stor og stiv pik. Han begyndte langsomt at putte den ind i munden på hende. Hun kunne ikke trække hovedet tilbage for Lines krop bag hende. Han begyndte at stikke den længere og længere ind i munden på hende mens Line fastholdte sine fingre ved hendes kinder. Nu kunne hun ikke tage den længere og var ved at brække sig – fyren pressede den det sidste stykke ned i halsen på hende og Line hviskede til hende “du kan godt, du skal” nu var den i bund i hendes hals og fyren begyndte at køre den ud og ind af munden på hende. Hurtigere og hurtigere nu. Han tog sin ene hånd omkring hendes hals og klemte godt til så hun ikke kunne få vejret og så bankede han sin pik ind og ud af munden på hende.
Line fjernede sine hænder da hun fornemmede at hun selv kunne klare den, og begyndte at lege med hendes fisse og røv samtidig med kæmpepikken mundkneppede hende. Line stak fingre i røven på hende og legede med hendes fisse. Hun rystede over hele kroppen og fik en orgasme mere. Hun følte at hele rummet drejede omkring hende da rystelserne jog gennem kroppen på hende. Fyren der var i munden på hende kom nu, og han kom mens hans stive pik nærmest var helt nede i halsen på hende. Spermen løb direkte ind i halsen på hende og hun behøvede nærmest ikke at synke – det gled bare ned i hende.
Igen blev hun trukket op i håret, denne gang af Line der træk hende hen til en af mændene der lå på gulvet med sin pik lige op i luften. Line guidede hende hen og skubbede hende ned over hans pik. Den var stor og dejlig og fyldte hendes fisse godt ud. Hun red op og ned på pikken og fyren masserede hendes bryster samtidig. Hun bukkede sig fremover så han kunne slikke på hendes bryster “ryd mig for helvede” sagde han og hun red ham vildere og vildere. Han stønnede højt og hun gættede på han kom op i hende. Hun red videre et kort øjeblik og så at han var færdig. Han blev nærmest helt slap i kroppen. Hun løftede sig af ham og væltede ned på gulvet ved siden af ham.
Hun hørte en masse snak fra køkkenet og tænkte at de alle var gået derud. Hvorfor havde hun ikke fået pik af den ældre mand. Hun havde fået masser af pik og følte sig egentlig godt gennemkneppet – men ville sgu da også have været kneppet af den ældre mand.
Hun rejste sig langsomt og var fuldstændig smadret i sin krop. Hun samlede sin tøj op der lå spredt rundt i stuen og gik hen til køkkenet og åbnede døren. De allesammen – på nær den ældre fyr – stod i køkkenet og snakkede og grinede. Line kom hen og gav hende et kys lige på munden og sagde tak for hjælpen med et stort og charmerende smil. Selvtak – det var en oplevelse fik hun fremstammet og listede hen og tog sin jakke fra stolen.

Stadig liderlig.

Hun forlod køkkenet og gik ud gennem stuen der virkelig lugtede af sex. Duften fastholdte hende i en lidt liderlig stemning. Hun tog sit våde tøj på og gik ud på verandaen, og derude stod han – den ældre fyr. Han kiggede på hende og sagde hun skulle komme hen til ham “sæt dig ned på knæ” sagde han.
Hun gjorde som han sagde og tænkte at hun alligevel skulle have hans pik uanset hvad. Han havde kun underbukser på og han pressede nu hendes hoved ind mod sin pik udenpå bukserne. Han tog fat om hendes hoved og drejede det op mod sig selv. Nu skal den lille ludertøs åbne munden sagde han. Hun åbnede munden helt automatisk. Hun ville jo også have hans pik så hun måtte hellere makke ret. Tag min pik frem og slik på den fortsatte han. Hun trak hans bukser ned og havde nu hans pik lige foran sig. Hun blev helt varm. Nu skulle hun snart have den pik hun mest havde ønsket sig.
Han tog igen fat om hendes hoved og drejede det op inden hun kunne nå at tage den i munden. Nu spyttede han også hende i hovedet. Det ramte hende på kinden “åben munden gentog han” han spyttede hende lige i munden og pressede sin pik derind i samme sekund. Det var vildt ydmygende og frækt – HAN bestemte. Hun slikkede ham liderligt og hans pik blev helt stiv på få sekunder. Han tog hendes ene hånd og førte den om til hans røv. Han spredte benene lidt og tog fat om hendes ene finger og førte den op i røven på sig selv. hans pik var megastiv nu og han tvang hende til at fingerkneppe ham i røven med hendes finger. Nu skal du slikke mig i røven befalede han. Han vendte sig om og bukkede sig ned. Men sin ene hånd pressede han hendes hoved op til hans røv. Hun slikkede ham som han ønskede og han stønnede højt. Han pressede hendes hoved hårdt op imod sig og tvang hende på den måde til at slikke ham vildt.
Han rejste sig igen tog fat i hende og vendte hende mod gelænderet så hendes arme hvilede ovenpå rækværket. Han rev hendes bukser ned til knæene med begge hænder.
Nu skal du have den sidste gang pik for idag sagde han. Han gik om bag hende og begyndte at køre sin våde pik omkring hendes røvhul. Hun var for liderlig til at gøre modstand da han pressede sin perfekt stive pik op i røven på hende. Han kneppede hende stille og roligt i røven. Helt ind og helt ud stille og roligt. Hun kunne mærke at hendes tredje orgasme var på vej mens han kneppede hende i røven. han klaskede hende på ballerne samtidig og hun kunne ikke holde sin orgasme tilbage meget længere. Med hans fingre i fissen og pik i røven som nu kørte hurtigt og hårdt fik hun orgasme igen. For tredje gang i dag rystede hun over hele kroppen mens hele seancen løb for hendes indre syn. Han trak sig ud og sprøjtede sin sperm lige imellem hendes baller. Hun mærkede den varme sperm løbe ned af hende mens hun nærmest faldt helt sammen.
Han gik over mod døren uden at sige et ord, men inden han gik ind i huset vendte han sig mod hende og smilede. Lige der kunne hun huske hvorfor hun havde tændt lidt på ham fra starten af. Han så fantastisk ud og lignede en rigtig mand. Hun smilede tilbage til ham.
“18 september næste år” sagde han mens han kiggede hende i øjnene, og gik så ind.
Mens hun forlod huset kiggede hun på klokken. Der var gået 2 timer og det var på tide hun vendte tilbage til sommerhuset. Hun luntede tilbage og var fuldstændig færdig da hun kom tilbage, men hun havde jo også været ude 2 timer i hårdt terræn. Mens hun gik de sidste meter op mod sommerhuset spekulerede hun på hvordan hun kunne overtale pigerne til at leje sommerhuset igen til september næste år.

Published On: marts 24th, 2017Categories: gruppesex0 Comments on Løbeturen med happy endingTags: , Last Updated: april 25th, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex