Læs også:

Nana – del 2

Fantasien har været der længe. Men den havde aldrig blevet til virkelighed. Når jeg tænker efter, så tror jeg at jeg altid har følt mig lidt biseksuel.

Da jeg var de atten år, havde jeg en kæreste som elskede at blive taget i begge huller på en gang. Om det så var min pik i hendes elskovsgrotte og dildoen i hendes røv, eller omvendt, det var lige meget. Hun ville bare tages begge steder. Jeg tror jeg var en af de heldige, for min kæreste elskede analsex.

Under vores små lege blev vi liderlige af en anden dimension, og vi var villige til alt med hinanden, i liderlighedens navn.

En dag hvor vi var ekstremt liderlige begge to, spurgte min kæreste om hun måtte prøve at stikke en dildo ind i mig. Bare en lille en.

Selvom jeg ikke havde prøvet det før og følt mig tændt af tanken så var mit liderlighedsnivuea så højt at hun fik lov.

Selvom at dildoen var af almindelig størrelse, så føltes den enorm da den trængte ind i mit snævre røvhul. Følelsen var blandet. Smerte, men alligevel lystfølelse. Skam over hvor forkert det virkede på mig, men alligevel fløjtende ligeglad, da det føltes godt i min røv.

Dildoen blev altid brugt i vores sexlege, men nu var det ikke kun på hende den blev brugt, og jo flere gange hun brugte den på mig, jo dejligere var det.

Som oftes sluttede vi af med at jeg sønderkneppede hendes fisse med min pik og dildoen sønderkneppede hendes stramme røv. Og hvor var det dejligt når hun i orgasmen malkede min pik for sæd, og man samtidig kunne se hvordan hendes stramme røvhul masserede dildoen.

Meget sperm havde jeg sprøjtet ind i hende på den måde. Men af og til skete det at hun, mens jeg lå på ryggen, kneppede mig i røven med en dildo og samtidig suttede min pik indtil at jeg sendte sperm i lange sprøjt ind i hendes mund.

Selvom jeg følte det lidt forkert at blive taget i røven, så nød jeg det i fulde drag.

Da vi gik fra hinanden fortsatte jeg et udforske de anale glæder. Igennem flere år brugte jeg dildoer i alaskens former og størrelser. For at opnå den maksimale følelse af ringmusklen der bliver strukket ud, begyndte jeg at udforske buttplugs. Jeg startede forsigtigt ud, men fik hurtigt nok af de små størrelser, og begyndte at finde medium og store buttplugs. Efterhånden fik jeg opøvet mig selv til at kunne tage en buttplug med en diameter på fem centimeter. Selvom 5 centimeter ikke lyder af meget, så kan det føles. Også selvom man gør det tit.

Og det var under de her forhold at tanken meldte sig. Tanken om en pik der kører ud og ind i ens røv, for der efter at sende varm sperm langt op i en, var yderst tiltrækkende. Men modet til at prøve det var der ikke.

Jeg fik mig en ny kæreste, og hun var slet ikke til de anale glæder, og det med at skulle lege med en dildo på en mand var heller ikke noget hun brød sig om. Så der var jeg glad for at jeg ikke havde sagt noget til hende om det. Så det var min lille hemmelighed. En hemmelighed kun jeg og min ex kæreste vidste noget om.

Nu snakkede ex’en og jeg tit sammen, og tit da vi talte sammen kom der gamle minder frem.

En af de gange hvor vi kom til at tale om gamle minder, prøvede jeg at dreje samtalen hen på sex minder, til min glæde havde hun ingen problemer med at snakke om det. Og til min overraskelse nævnte hun selv vores leg med dildoen. Hun sagde at hun syntes at det var sejlt at jeg havde gjort det, og hun ville ønske at hun kunne prøve den slags igen. bare tanken om det gjorde mig godt liderlig. Så mens vi talte lynede jeg bukserne ned og tog fat i mit stive lem, og begyndte at spille mens vi talte sammen. jeg fortalte hende hvor liderlig tanken gjorde mig, og at jeg sad med pikken i hånden. Jeg kunne høre på hendes stemme at hun smilte, da hun spurgte mig om hun skulle stønne indtil at jeg kom. Der skulle ikke mange støn til, før at jeg kom ud over min mave. Lange seje sprøjt stod ud fra mit lem og dækkede min hånd til i sperm.

Vi aftalte at jeg skulle komme hen til hende næste dag, så vi kunne genopleve nogle af de gamle minder.

Dagen efter startede med et langt bad, hvor både kuglerne og røven blev fuldstændig glatbarberet. Alle dildoer, buttplugs, glidecremer og en masse kondomer blev pakket ned i en rygsæk.

Da vi gav hinanden et velkomstkram, kunne jeg mærke hvordan liderligheden begyndte at vokse inde i min krop. Nana lod en hånd køre ned på min ene balle og gav den et lille klem, og mens hun med et frækt blink spurgte om jeg havde taget hele soveværelset med. Jeg kiggede ned på min taske og blev flov over situationen, men glemte hurtigt alt om det, da hun lagde hånden på bulen i bukserne.

Og så blev tiden ikke spildt mere. Med et snuptag havde hun åbnet mine bukser og hevet min pik frem. Hun kigger på kæmpen foran sig og udbryder, “hvor har jeg dog savnet ham.” Hun tager blidt fast i skaftet og masserer min pik langsomt, mens hun fjerlet placerer små kys på mit pikhovede. Hun kører sin hånd op og ned af skaftet, og hver en fiber i min krop er spændt til bristepunktet. Med den anden hånd tager hun fat i mine kugler og leger blidt med dem. Hendes tunge stryger hen over kuglerne op langs skaftet og op til pikhovedet der føles som om det er ved at sprænges af liderlighed.

Hun slikker mit pikhovede uden at tage den i munden. Jeg stønner højt af lyst og prøver at skubbe min pik ind i hendes mund. Hun skubber mig blidt væk og rejser sig op med ordene “ikke endnu”.

Hun griber fat i min pik og siger bare kort “kom”.

Nana trækker mig afsted i pikken of fører mig på den måde ud i badeværelset. “Jeg nåede ikke i bad før at du kom, så nu kan vi jo gå i bad sammen”, smiler hun frækt til mig. Min pik gav et lille hop, det var også en af de ting som vi havde nydt en del da vi var sammen. De hede sexture i badet.

Nana smed sit tøj og stod som en nøgen gudinde foran mig. Hun havde store faste bryster, var slank og havde en røv der ikke kunne beskrives med ord.

Nan hoppede ind under det varme vand og lod strålerne fra bruseren kærtegne hendes krop. Hun lod sine slanke hænder glide fra maven op til hendes store bryster som hun begyndte at ældte. Jeg stod måbende og stirrede på Nana, stadig med bukserne åbne og pikken stikkende ud.

Hvorfor i alverden var vi dog gået fra hinanden.

”Vil du ikke med i bad?” Jeg blev hurtigt revet ud af mine tanker og skyndte at smide mit tøj og hoppede ind til hende. Vi mødtes i et langt og inderligt tungekys, mens vores hænder gik på opdagelse på hinandens våde kroppe. Jeg tog fat i hendes bryster og vejede dem i mine hænder, inden mine læber kyssede dem blidt. Jeg nappede hende i brystvorterne med tænderne, og hun kvitterede med et lille liderligt skrig.

Jeg satte mig ned på gulvet med spredte ben, og trak hende forsigtigt ned til mig. Hun satte sig på gulvet imellem mine ben, og trykkede sig helt op ad mig. Hendes varme skød var trykket ind mod min pik og nosser. Jeg kunne tydelig mærke varmen fra hendes fisse. Hun var også helt glatbarberet, og den følelse af bar hud mod hud nede i den region gjorde mig vanvittig.

Sådan sad vi i en rum tid, og bare kælede og kyssede hinanden. Pludselig rejser Nana sig op, men beder mig om at blive siddende. Hun stod nu med fissen tyve centimeter fra mit ansigt, og begyndte nu at smøre sæbe rundt på fissen. Hun lod sin finger glide lidt ind i revnen og lod sin finger vaske hende indvendigt. Hun spredte sine skamlæber så jeg kunne se hendes lille opsvulmede klit. Hun kørte rundt om den med sin finger, og det var kun få gange at hun lod sin finger ramme den.

Jeg stirrede drømmende på hendes lille opvisning, men foretog mig ikke noget. Jeg havde en god ide om hvad der ventede. Og ganske rigtigt. Efter at hun havde ladet vandet skylde hendes køn, kiggede hun på mig og spurgte med et smil, om jeg ville tjekke om hun havde vasket den grundigt nok. Jeg skubbede mig lidt tættere på og lod min tunge glide blidt hen over hendes skamlæber. Hun udstødte et lille suk. Min tunge skilte hendes skamlæber og søgte ind i hende. Hun smagte som altid vidunderligt. Jeg gjorde min tunge bred og slikkede hen over hendes fisse og hen over hendes klitoris. Og sådan blev jeg ved, indtil hun gispende stoppede mig.

”Du skal også lige tjekke om jeg vasker mig ordentligt her”, siger hun og vender røven mod mig.

Jeg spreder hendes baller som hun beder mig om, og med en ordentlig håndfuld sæbe, begynder hun at smøre røvhullet ind i sæbe. Hun gør det langsom og pirrende. Bare synet af det gør mig ustyrligt liderlig, og da hun lader sin ene finger forsvinde langsomt ind i røvhullet, er det lige før jeg bare kommer af at se på det. Nana stønner svagt og jeg kan se hvordan hun strammer ringmusklen om sin finger.

Jeg trækker forsigtigt hendes finger ud og skyller hendes grundigt inden jeg lader min tunge slikke hen over hendes røvhul. Nana bukker sig lidt fremover og trykker sin røv ind imod mig. Jeg presser stille min tunge imod hendes røvhul, og langsomt forsvinder spidsen ind i hende.

Hendes stønnen tager til og hun fører sin ene hånd ned til sit skød og begynder at gnide frem og tilbage.

”Nu må det være din tur”, siger Nana pludselig helt stakåndet og flytter sig fra mit hoved.

Jeg rejser mig op og skal til at tage sæbe, men Nana kommer mig i forkøbet. Hun smører min pik godt og grundigt ind i sæbe og kører hurtigt sin hånd op og ned af mit skaft.

Jeg har altid kunne holde mig i lang tid, men med Nana, så var det mere modsat. Hun vidste lige hvordan hun fik mig på kanten til orgasme.

Jeg stopper Nana i sidste sekund, og stønner at jeg regner med at der skal gå mange timer før jeg skal komme. ”Sæt dig på toilettet”, kommanderer hun mig, efter at have skyllet min pik. Jeg sætter mig ned og spreder benene og venter spændt på at hun skal tjekke om jeg er vasket godt nok.

Et sug går igennem min krop, da hun lukker sin mund rundt om mit lem, og begynder at sutte det bedste hun kan. I lange seje bevægelser sluger hun min, ellers ret store pik, til roden.

Hun tager fat i mine kugler med sin hånd og giver dem et hårdt klem. Hun ved at jeg elsker når hun gør det. Hun ved også at hun hurtigt kan få mig til at komme på den måde, så hun lader min pik forlade hendes mund. Nana rejser sig op og sætter sig overskærvs på mig, men uden at pikken er inde i hende. Vi er begge to opslugt af liderlighed og kysser vildt, men ingen af os vil at det skal slutte for hurtigt, så vi sætter tempoet lidt ned og prøver at kysse stille og roligt, og nyder bare vores nøgne hud mod hinanden.

Efter at have siddet sådan i fem minutter, løfter Nana sig og fører min pik hen mod hendes fisse. Der undslipper hendes smukke læber et lille gisp, da mit pikhovede trænger sig forbi hendes skamlæber og ind i hende. Nana er sjaskvåd, så med et enkelt tryk kører hun pikken dybt op i sig. Nu er det ikke kun tykkelsen jeg har været heldig med, men længden er også ret god, så da hun lader sig falde tungt ned over min pik, kan jeg mærke at jeg rammer ind mod hendes livmoder hals.

Nana stønner højt og løfter sig så meget at det kun er hovedet der er inde i hende. Igen lader hun sig falde ned over mig med al sin vægt. Tredje gang hun løfter sig, løfter hun sig så meget at pikken ryger ud af hendes fisse med et svup. Jeg kigger ned på min pik. Den er stiv og glinser af Nanas safter.

”Skal vi komme videre”, blinker hun til mig.

Vi går ind i soveværelset og jeg tømmer min taske ud på hendes seng. Nana stirrer på nogle af de store buttplugs, der ligger på sengen og kigger så spørgende hen på mig.

Jeg nikker bare og siger at jeg er i god træning. Nana stirrer stift på den største buttplug og siger helt rød i hovedet, at hun glæder sig til at presse den op i røven på mig.

Jeg smiler til hende, og siger at det må vente lidt. Nu skal der lige dyrkes lidt elskov, så lidt af det største tryk bliver taget.

”Godt du har taget så mage kondomer med. Jeg skulle nødig gå hen og blive gravid efter det her.” Jeg nikker samtykkende. ”Ja det kunne godt give lidt problemer hos kæreste.”

Vi flytter dildoerne fra sengen og Nana lægger sig ned på ryggen. Jeg tager et kondom på og kravler hen til hende og lægger min hen over hende.

Jeg kysser hende ømt på halsen samtidig med at jeg styrer min pik hen mod hendes fisse. Uden besvær glider jeg ind i hendes stramme fisse. Jeg kan mærke hvordan hendes skedevægge masserer min pik mens jeg knepper hende langsomt. Jeg kører min stive pik langsomt i bund og holder den der et lille stykke tid, inden jeg lige så langsomt trækker den næsten helt ud. Kun hovedet er inde i hende. Så snart jeg begynder at presse mig ind igen, strammer hun skeden hårdt om min manddom. Jeg indrømmer over for mig selv at dette vil jeg ikke kunne holde til meget længere, så jeg trækker mig ud af Nana og lægger mig med hovedet imellem hendes ben og begynder med det samme at nappe i hendes skamlæber. Samtidig kører jeg en finger ind i hendes våde skød. Nana trækker benene op og sætter dem på mine skuldre så jeg bedre kan komme til.

Jeg får fat i en dildo mens jeg slikker hende og støder den ind i hende med et enkelt stød. Og så går min tunge amok på hendes klit.

Nanas vejtrækning øges en del og hun ligger nu og ælter sine store dejlige bryster. Pludselig kummer hun med et skrig, og hendes krop gennemrystes af orgasmen. Inden hendes orgasme er klinget af, kravler jeg op på hende og banker min pik i bund. I et medium tempo knepper jeg Nana godt og grundigt mens hendes orgasme skyller igennem hendes krop.

Da hendes orgasme er over, ligger jeg bare oven på hende og mærker hendes fisse krampe stille om min pik.

Jeg kigger Nana dybt i øjnene og spørge med et frækt smil om forspillet var godt nok. Hun lægger sine ben rundt om livet på mig og holder mig hårdt fast inde i hende. Jeg begynder langsomt at køre pikken frem og tilbage i hende igen, og spørger om hun er klar til en omgang hvor hun bliver taget med dildoer.

”Næh nej. Din tur først den her gang”, siger hun og lader sine ben falde ud til siderne. Nana griber fat i den største buttplug og vifter med den foran mig. ”Den her”. Nana bliver helt klart meget liderlig bare af tanken om at se den forsvinde op i mig.

”Rolig nu Nana, vi skal lige varme op med noget mindre først.”

Nana er godt klar over det, men hendes lyst er ikke enig. Hun smiler frækt til mig og beordrer mig op på alle fire. Jeg stiller mig som befalet og venter spændt.

Noget koldt glidecreme rammer mit røvhul og glider langsomt ned på mine nosser. Nana begynder langsom at smøre mit røvhul ind, og siger advarende kort efter ”Her kommer fingeren”. Hun presser forsigtigt sin finger ind i mig. Jeg kan mærke hvor ubesværet den glider ind i mig, og det giver et gib i mig da hun begynder at vippe med fingeren inde i mig.

Min pik er hård som hærdet stål og står som en flagstang ud mellem mine ben.

Nana lægger sig på ryggen og skubber sig ind under mig, stadig med fingeren i røven på mig, og med et snuptag sluger hun min pik mens hun langsomt kører fingeren ud og ind af mig.

”Du er vist ved at være klar til næste trin nu”.

Da Nana er i færd med at finde en pik formet dildo frem, skynder jeg at vende mig om, så jeg samtidig med hendes leg, kan begrave mit hoved i hendes skød. Jeg begynder grådigt at slikke hendes fisse, men undgår behændigt hendes klit. Virkningen udebliver heller ikke. Hendes stønnen tager til og jeg kan mærke at hendes liderligheds niveau er oppe i det røde felt. Det samme er mit niveau, men få sekunder efter ryger det helt ud af det røde felt, langt over, da jeg kan mærke hende trykke dildoen mod mit røvhul. Hun er meget forsigtig, og samtidig sutter hun min pik, så jeg ikke skal fokusere på eventuelle smerter. Jeg slipper hendes skamlæber og stønner at hun skal trykke dildohovedet hårdt ind. Jeg når lige at tale færdig, før jeg giver et højt støn fra mig. Nana var ikke sen til at reagere og trykkede hårdt halvdelen af dildoen ind i mig. Jeg når lige at trække vejret før hun med et sejt tryk kører hele dildoen ind i min røv. Nana er så opslugt af liderligehd at hun ikke kan lade mig få et pusterum. Hun begynder med det samme at trække dildoen helt ud, for så at presse den helt i bund, med et langt sejt stød. Min pik bliver samtidig behandlet flittigt af hendes mund.

”Pas på, ellers kommer jeg snart”

Nana slipper min pik og kravler om bag mig og begynder at kneppe mig med dildoen. Hun banker den ind og ud af mit røvhul og jeg kan ikke andet end at tage imod. Jeg giver et par høje smerte støn fra mig, da hun får banket den lidt for langt op i mig.

”Nu skal du ikke pive. Det er kun tyve centimeter. Tænk på hvordan jeg har det når du knepper mig. Og du er endda større end den her. Føles det da ikke godt”.

Jeg drejer hovedet over mod Nana og siger ”tag mig som du gerne vil tages”. Nana giver et lille fnis fra sig og trækker dildoen ud af mig.

”Jeg tror du er klar til at tage den her fyr.” Nana vifter men en anden tyve centimeter dildo. Men i stedet for en omkreds på en og en halv centimeter, så fandt hun en på tre centimeter. Hun fordeler en god klat glidecreme ud over dildoen og sætter den mod mit røvhul. Hele min krop venter spændt på hendes næste træk.

”Det her elskede du at gøre på mig, så nu skal du da også prøve det.” I et hårdt tryk banker hun dildoen i bund og begynder at kneppe mig hårdt. Mit røvhul nåede ikke engang at vænne sig til den ny tykkelse, så hele røven føltes som om den var ved at splittes. Jeg lader overkroppen falde ned mod madrassen og bider i dynen. Jeg ser sol, måne og stjerner af smerte, men min pik er hård som den aldrig før har været. Nana er fuldstændig opslugt af synet af min ringmuskel der omslutter den store dildo.

”Vil du prøve buttplugen på mig stønner jeg dybt nede i madrassen. Jeg er nu så liderlig som jeg aldrig nogensinde har været før, og udbryder ”det er ærgerligt at du ikke er en mand. Du ville gøre det godt”. Nana fniser og siger ”Såh, det kunne du godt tænke dig”.

Hun støder dildoen ind i mig et par gange og trækker den ud af mig med et svup.

Jeg vælter om på ryggen og trækker vejret tungt.

Nana ruller et kondom på mig og hopper hurtigt op på mig og sætter sig ned over mig. Jeg tager fat i hendes hofter og presser hende hårdt ned over mig. Hvor jeg dog elskede at mærke hendes varme skedevægge presse blødt mod min pik.

”Er du tæt på?”

Jeg nikker kort.

”Så må vi jo gøre det her langsomt”. Langsomt kører hun op af min pik, og langsomt presser hun sig ned over mig, mens hun nøje følger mit kropssprog. Så snart hun kan se at jeg er tæt på stopper hun og bliver siddende helt stille.

Hun får mig tæt på tre gange og så hopper hun ned af mig igen.

”Bliv liggende på ryggen, men spred dine ben. Jeg vil se dig i øjnene når jeg kører buttplugen ind i dig.”

Nana tager en lille sprøjte og hælder noget glidecreme ned i den, for så at sprøjte det ind i mig.

”Hvad er omkredsen på den her”, spørger Nana stakåndet.

”Fem centimeter.”

Nana er komplet liderlig. Hun sidder med spredte ben, så jeg kan lige så tydelig se hvordan saften løber ud mellem hendes opsvulmede skamlæber.

Mens hun begynder at presse buttpluggen mod mit røvhul, stønner hun ”jeg skal nok være blid”.

Da spidsen begynder at trænge ind i mig, vender hun sit blik mod mig og stirrer ind i mine øjne. Jeg stirrer tilbage og spiller min pik langsomt. Mit røvhul bliver strukket mere og mere, og jeg får en ubehjælpelig lyst til at sprøjte min orgasme ud. Buttpluggen der ellers var halvt inde bliver pludselig trukket langsomt ud igen. Jeg sender Nana et undrende blik, og Nana besvarer det ved at kigge vredt på min onanerende hånd. Jeg forstår hendes hint, og slipper med det samme min pik. I stedet for tager jeg fat i mine ben og trækker dem op mod mig, så der er helt fri adgang. Nana starter igen, og jeg tager villigt imod, mens jeg stirrer Nana ind i øjnene. Jeg giver et højt støn fra mig, da buttplugen pludselig nærmest bliver suget ind i mit indre. Jeg fastholder mit blik mod Nana, selvom hun begynder at trække den ud af mig. En dejlig smerte fylder mig, da ringmusklen bliver udvidet, for derefter hurtigt at trække sig sammen da buttplugen slipper taget i mit røvhul. Mit røvhul får ingen hvile. Så snart den er trukket ud, begynder Nana at presse den ind i mig igen. Men den her gang er hendes øjne fæstnet på buttplugen. Der er ingen tvivl om at Nana tænder på det her. Da buttplugen forsvinder op i mig bliver hendes øjne helt blanke.

”Læg dig ned og slik mig”. Til forskel fra mange andre kvinder kan Nana komme flere gange før hun ikke kan klare mere, så det skal udnyttes, især fordi hun bliver meget liderlig samtidig. Nana og jeg lægger os ned så at jeg kan slikke hende og hun kan samtidig lege med buttplugen. Jeg kysser blidt hendes lår og nærmer mig langsomt hendes skede. Hun er tæt på, så jeg slikke hendes skamlæber blidt og forsigtigt lader jeg tungen glide ind imellem dem. Jeg lader min tunge slikke indgangen til hendes skede og lytter opmærksomt på hendes vejrtrækning. Jeg er klar over at hvis jeg rammer hendes klit nu, så kommer hun med det samme.

Nana prøver at kæle for sin klit, men jeg fjerner bestemt hendes hånd. ”Jeg tror ikke at du er liderlig nok.”

”Jo. Lad mig komme.”

”Neeej. Ikke endnu”, siger jeg drillende.

Pludselig tager hun fat i buttplugen og i et enkelt ryk trækker hun den ud af mig. Jeg giver et vræl fra mig og vender mig om mod hende.

”Du kommer til at betale for at drille mig” siger hun med et skævt og frækt smil.

”Gå ud på badeværelset og vent der på mig.”

Jeg går humpende ud på badeværelset og sætter mig ned på toilettet, men rejser mig hurtigt op igen. Min røv er pænt øm. Efter et lille stykke tid kommer Nana ud til mig. Og i hånden har hun en kæmpe buttplug.

”Hils på otte centimeteren” siger Nana og rækker den over til mig. Jeg tager imod dem lamslået og kigger forskrækket på hende, ”Jeg har altså kun prøvet op til fem centimeter.”

”Lad os nu se om det kan lade sig gøre.” Nana tager buttplugen og lader sugkoppen suge sig fast i toiletbrættet. Hun smører den grundigt ind i glidecreme, og sprøjter en ordentlig mængde op i mig.

Jeg bliver stående og kigger skiftevis på Nana og på buttplugen. Nana havde også taget en tredive centimeter lang og fire centimeter bred dildo med.

”Nu skal jeg give dig noget at kigge på imens.” Nana lægger sig på ryggen og fører dildoen ind i sin skede. Dildoen begynder at skinne i lyset og afslører hvor våd og liderlig hun er.

”Skynd dig at sætte dig på den inden jeg når at komme uden dig.” Nana fører drillende den anden hånd ned mod sin fisse.

”Ok. Ok. Jeg skal nok prøve.” Sukker jeg opgivende.

Jeg går over mod toilette og skræver henover toilettet. Så snart den lille spids glider indenfor kan jeg mærke hvor øm jeg er blevet. Jeg kigger på Nana der knepper sin fisse med dildoen. Synet gør mig liderlig, så jeg beslutter mig for at i det mindste prøve at få buttplugen så meget af den ind som muligt. Jeg slapper lidt af i mine ben og presset mod buttplugen øges. Dens spids glider lidt indenfor, men ømheden gør at jeg ikke kan få mig selv til at presse mig hårdere ned. Nana sætter sig på og begynder at ride sin dildo.

”Kom, rid sammen med mig.”

Jeg prøver at løfte mig lidt og sænke mig på buttplugen, det hjælper lidt, og selvom jeg er monster øm, så bliver jeg rigtig liderlig. Men den er alt for stor.

”Jeg kan ikke få mere ind Nana”

Nana hopper af dildoen og sætter sig på hug foran mig.

”Du er kommet halvvejs ned over den. Du skal bare fem centimeter mere ned, så er den helt inde i dig.”

”Jeg kan ikke. Det gør mega ond bare nu.”

Nana samler forsigtigt mine ben og tager fat i min pik.

”Du har klaret det flot. Nu får du en lille belønning”.

Nana sætter sig overskærvs på og sænker sig forsigtigt ned over min pik. Hun lader sig glide hele vejen ned og sidder stille på min pik. Trykket mod buttplugen bliver nu større og den begynder at presse sig hårdt mod mit røvhul.

”Pas på.” Gisper jeg.

”Jeg skal nok være forsigtig.” Lover hun.

”Hvad med kondom?”

”Hvis vi er forsigtige så kan vi kneppe lidt. Jeg henter det om lidt. Jeg vil gerne nå at føle dig i mig mens du har den i røven.”

”Den er jo ikke helt inde.”

”Det er lige meget. Bare tanken om den næsten er der gør mig totalt liderlig efter din pik. Sig til hvis du kommer tæt på.”

”Bare rolig. Med de smerter buttplugen giver, så kommer jeg ikke med det samme.”

”Godt”, stønner Nana højt og begynder at ride mig hårdere. ”Jeg er så liderlig at jeg ikke kan få nok af din fede pik i min fisse.”

Nana rider min pik hurtigere og hårdere. Og hver gang hun presser sig ned, presses buttplugen hårdt mod min ømme røv. Selvom den er for stor, så den halvdel af den der er kommet ind i mig, den glider ubarmhjertigt ud og ind. Sugekoppen gør at den ikke bare følger med. Det er en underlig følelse. Selvom det gør monster ondt, så er det alligevel en dejlig følelse, at ringmusklen masseres på den måde. Jeg tager fat i Nanas bryster og begynder at kysse, slikke og bide blidt i dem. Nana bliver ustyrlig og banker sig ned mod mig.

”Aw. Nana pas på.”

Lige som Nana skal til at presse sin fisse ned over mit dunkende lem, glider hendes fod og hun falder hårdt ned på min pik. Jeg kan ikke holde hendes vægt og mine ben falder sammen. Hele min og Nanas vægt banker ned mod Buttplugen. Vægten af os begge er så stor at buttplugen borer sig ubarmhjertigt igennem mine ringmuskler og langt op i min røv. Min ringmuskel strækker sig maksimalt og pludselig bliver buttplugen suget ind i mit røvhul. Jeg giver et vræl fra mig og holder rundt om Nana mens smerten breder sig igennem hele min røv. Da det går op for Nana at buttplugen er helt ind i mig, kan hun ikke længere styre sig selv, og begynder at ride mig hårdt. Fordi at hun knepper mig så voldsomt hårdt, og sugekoppen holder fast i toiletbrættet, så knepper denne enorme dildo, hårdt mit indre. Smerten fra røven og nydelsen af Nanas fisse rundt om min pik bliver for meget for mig.

”Nana stop. Jeg kommer om lidt.”

”Du må ikke komme.” Klynker hun liderligt. Lige som hun siger det kramper hendes fisse sig hårdt rundt om mig, og sender orgasmen ud i hele hendes krop. Hun bliver ved med at kneppe mig hårdt mens hendes orgasme skyller rundt i hende. For hver gang hun banker sig ned mod mig, kan jeg mærke hvordan hendes livmoderhals bliver trykket ned mod mit pikhovede.

”Stop.” Skriger jeg, men allerede der trækker mine nosser sig sammen. I samme øjeblik hun presser sig ned over min stive pik, og livmoderhalsen atter er trykket hårdt ned mod pikhovedet, eksploderer min pik inde i hende og sender et stort sprøjt direkte ind i hendes livmoder. De to første sprøjt rider hun af mig, og der efter sætter hun sig hårdt ned på mig, så min pik igen er trykket hårdt ind mod hendes livmoder. De næste mange sprøjt som mine nosser sender af sted sprøjtes hårdt ind i hendes livmoder og fylder hende op. Der kommer så meget at det løber ud af hendes fisse og ned over mine nosser.

”Jeg kan mærke at du kommer i mig”, stønner Nana hæst.

Nana synker sammen oven på min pik, der i små spjæt tømmer de sidste dråber ind i hendes overfyldte livmoder.

Jeg beder Nana om at rejse sig, så jeg kan få buttplugen ud. Da hun rejser sig op strømmer der en blanding af sæd og fissesaft ud af hende og ned på min pik og nosser. Aldrig før var jeg kommet så hårdt og så meget.

Da alle mine muskler er spændte som følge af orgasmen, kan jeg ikke få buttplugen ud.

Nana og jeg går ind i sengen og halvdøser en times tid.

Da jeg er kommet hjem og sidder og snakker med kæresten, tikker der en besked ind fra Nana.

Der står. ”Hej Søde. Tak for en vidunderlig dag. Det var det bedste sex jeg nogensinde har haft. Det bliver ved med at rende sperm ud af min gennemtæskede fisse. Næste onsdag samme tid? Jeg har en overraskelse til dig.!

Jeg taster hurtigt tilbage. ”Næste onsdag? Det er en aftale.”

Fortsættes….

Skrevet af Major

Læs også:

Nana – del 2

Published On: juni 19th, 2013Categories: analsex, utroskab2 Comments on Nana – del 1Last Updated: marts 29th, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex