Læs også:

Nana – del 1

Det var nu gået 6 dage siden jeg havde været ovre hos Nana og havde haft en heftig omgang sex.

De første tre dage havde min røv været mega øm, da kæmpe buttplugen var forsvundet ind i min røv i et hårdt tryk. Selvom det havde gjort voldsomt ondt, så havde jeg fået den bedste orgasme nogensinde, og bare tanken om det fik min pik til at rejse sig.

Selvom det tændte mig, så var jeg ikke helt sikker på om jeg havde lyst til at prøve det igen. Jeg kunne stadig føle smerten da buttplugen borede sig hårdt op i mit indre, og havde udspilet mig på det groveste.

*bip bip*

Jeg tager telefonen og kigger på den. Jeps det var fra Nana. Hver dag havde jeg fået en nedtællings sms fra hende. Idag var tallet nede på 1.

Selvom jeg glædede mig rigtigt meget, så var jeg alligevel ret nervøs samtidig. Da vi havde haft sex sidste gang, og jeg derefter var kommet hjem, havde hun skrevet en sms og spurgt om vi skulle gentage succsessen. Og så havde hun samtidig nævnt noget om en overraskelse. Hvad det var havde jeg ingen anelse om. Og det gjorde mig lidt nervøs.

En ting var jeg da klar over. Der var højst tænkeligt en buttplug der skulle mases op i mig igen. Gad vide om hun havde fundet en større en?!

Den aften tog jeg et langt bad. Jeg vaskede mig alle steder barberede mig alle steder, og spillede lidt pik samtidig med. Jeg kørte mig selv tæt på hele tiden. Men komme, det skulle jeg ikke. Jeg skulle spare så meget sæd sammen som overhovedet muligt. Det skulle kun et sted hen, og det var i Nanas varme fisse.

Den nat sov jeg uroligt. Gruede for overraskelsen og et mindre problem der gjorde at jeg ikke kunne sove på maven.

Næste morgen vågnede jeg som jeg var faldet i søvn. Med en meget strittende pik. jeg kiggede på den og mummlede søvndrukkent “jeg glæder mig også.”

Og så var det lige i bad igen og sørge for at man var helt ren, så man kunne trutte alle de steder man ville.

Da jeg ankom til Nana, blev jeg budt indenfor af en meget afslappet Nana. Hun åbnede døren iført jogginbukser og en løs t-shirt.

Jeg kiggede lidt på hende og smilede for mig selv. Selv i afslappet tøj var hun sexet. Men det gjorde mig samtidig lidt forvirret. Nana plejede altid at stadse sig op når der var sex i farvandene.

Indefor bad Nana mig om at tage plads i sofaen, mens hun hentede nogle øl.

OooK… Det var ikke lige “vi.skal.snart.have.sex” drinks. Det var mere “nu.skal.vi.sidde.og.hygge” øller. Nana satte sig ned med sin øl og begyndte at tale om politik og alle de valgløfter der alligevel aldrig ville blive holdt. BIIG turn off.

Jeg var helt forvirret. Der var intet der tydede på at vi skulle have sex. Havde jeg misforstået noget? var det her overraskelsen? At vi kunne sidde og hygge uden at have sex?

Jeg tog en slurk af øllen, den smagte ikke særligt godt. Den havde en eller anden underlig bismag. Jeg kommenterede af og til på det Nana snakkede om, mens jeg sad og grublede på livet løs. Midt i det hele tog jeg mig i at side og stirre på hende. Jeg kunne fornemme hendes brystvorter inde under blusen. Hvor havde jeg lyst til at slikke på dem.

“Er du der?”

Jeg blev revet ud af mine tanker, da Nana spurgte til mig. Jeg kiggede lettere forvirret på hende.

“Du sidder og stirrer.”

Jeg kiggede ned på min øl mens jeg tænkte. Hurtigt fik jeg sagt at jeg bare sad og spekulerede på hvorfor øl altid forsvinder så hurtigt.

Nana rejste sig smilende op, og sagde at hun nok skulle hente en mere til mig.

Som jeg sad der og ventede sneg der sig en underlig døsighed hen over mig. Det var også meget varmt her inde.

Jeg lagde hovedet tilbage og ville lige lukke øjnene i ti sekunder. Så snart jeg lukkede dem var jeg væk.

Jeg vågnede med et sæt da noget koldt ramte mit ansigte. Jeg åbnede øjnene men kunne ikke se noget. jeg havde bind for øjnene. Jeg prøvede at bevæge mig, men mine arm og ben var bundet fast. Jeg lå med arme og ben ud til siderne. Det føltes som om jeg lå under en dyne med meget lidt tøj på. Jeg bevægede mit hovede i håb om at kunne få bindet af, men det sad for stramt til at jeg kunne få det skubbet væk.

“Nå. Så er du vågen igen.”

Det var Nanas stemme. Pludselig blev dynen hevet af. Nu var der ingen tvivl. Jeg var nøgen. En finger kørte fra mit ben og langsomt op ad låret og videre op og hen over skaftet og helt op på pikhovedet. Selvom jeg stadig var lidt groggy, så begyndte min pik at reagere på den bløde berøring.

Det føltes enormt blødt, som om hun havde handsker på. Det var meget pirrende, og det varede heller ikke længe før min pik strakte sig stolt.

En tunge begyndte at lege blidt med pikhovedet. Hendes tunge snoede sig forsigtigt rundt om hovedet. Tungespidsen trykkede forsigtigt men krævende mod urinrøret. Det var en underlig følelse. Ikke på nogen dårlig måde. Slet ikke. Med bred tunge slikkede hun fra roden af og hele vejen op til pikhovedet. Da hun nåede hovedet lod hun sine læber omslutte det. Jeg sukkede dybt. Blowjobs var en af Nanas specialer.

Lige efter slikkede hun nedad mit skaft og hele vejen ned til mine kugler, som hun blidt lod sin tunge lege med.

“Tag min pik i munden”, stønnede jeg ophidset. Nana slap taget i mine kugler og pludselig var der noget hårdt der ramte mit pikhoved. Chokket og smerten fik mig til at give et vræl fra mig.

Lige så hurtigt som slaget var kommet, lige så hurtigt blev mit bind taget af.

Jeg kiggede rundt. En masse stearinlys var tændt. Gardinerne var trukket for. Jeg befandt mig i soveværelset. Jeg kiggede videre og fik nu øje på Nana. Hun var ikke længere i afslappet tøj.

Hun var nu iført en stram læderkjole, hvor brysterne var blottede. Kjolen var pænt lårkort. Hun havde knælang støvler på, der sad som om de var malet på. Med det samme glemte jeg smerten i min pik. Nana var super fræk. Pighalsbåndet og nittearmbåndet satte prikken over i’et. Sådan havde jeg aldrig nogensinde set hende før.

“Mød pernille!!”

“Hvem er Pernille”, spurgte jeg forventningsfuldt, mens jeg kiggede mig rundt.

“Hende der behandler din pik lige nu.”

Jeg skulle lige til at kommentere at der ikke var nogen der havde noget igang med min pik lige nu, men nåede det ikke før at Pernille hilste på min pik.

Nana svingeder hestepisken. Slaget faldt hårdt på pikken. Selvom det gjorde ondt, så stod min pik stivere end før.

Jeg ømmede mig og kiggede ned på min pik. Den var blevet lidt rødere end den plejede at være.

Nana satte sig ned ved siden af mig og kælede for mine kugler. Hun klemte dem forsigtigt. Lige så langsom øgede hun trykket på dem indtil at smerten bredte sig i mit underliv. Der holdt hun så presset og begyndte med den anden hånd at spille min pik. Hvor havde jeg lyst til at mærke hende glide ned over min pik. Nana spændte en justerbar ring rundt om mine kugler og spændte den hårdt. Det gav et sug i hele min krop. En dejlig varm og skarp smerte fyldte mine nosser.

Nana kiggede blidt på mig.

“Gør det ondt? Skal jeg gøre så du ikke tænker på smerten?”

Jeg øjenede med det samme chancen for at hun ville kneppe mig, jeg jeg nikkede straks med hovedet.

Hun rejste sig op og lod tre hårde slag ramme min pik. Jeg prøver at undgå slagene, men jeg kan ikke rokke mig nok. Jeg er for hårdt spændt fast. Jeg giver et skrig fra mig hver gang slagene rammer min ømme pik.

“Stop. Ikke mere.”

Nana kigger vredt på mig og sender en kaskade af slag mod mine lår.

“Så du tror du kan bestemme om hvad jeg eller ikke skal?”

Nana går over mod skabet og finder 10 klemmer frem. Disse klemmer fordeler hun rundt på min, i forvejen spændte pung. De efterlader hver især en sviende smerte. Hun trækker forsigtigt i dem alle en efter en.

“Vil du have min fisse? Vil du mærke min stramme fisse glide ned over dit stive lem?”

Jeg nikke forsigtigt til hende.

“Så må vi se om du fortjener det.”

Nana sætter sig overskærvs hen over mit ansigt. Hun sætter sig ikke helt ned. Hun kigger mig dybt i øjnene mens hun lader sin fisse, der emme af sex, være lige foran mig. Hendes varme mis er en centimeter fra min mund.

Jeg stikker min tunge ud og finder hendes skamlæber som jeg smager forsigtigt på. Resolut tager Nana fat i fire klemmer og trækker hårdt til. Det føles som om hun er ved at trække min pung fra hinanden.

“har jeg givet dig lov til at slikke mig”, siger hun med en hårdt stemme mens hun holder hårdt fast klemmerne.

“Nej. Undskyld”, stønner jeg i smerte.

Nana vender sig om og lægger sig ned på mig. Jeg har nu endnu mere udsyn til hendes opsvulmede og våde elskovsgrotte.

Jeg kan ikke lade være med at prøve at smage på hende igen, og med det samme river Nana hårdt i klemmerne.

“Du vil måske gerne føle smerte?”, snerrer hun.

“Undskyld. Du har bare den bedste fisse i verden.”

“Stille!! Du skal få smerte at føle hvis du ikke gør nøjagtigt som jeg siger. Nu slikker du min mis, indtil at jeg siger at du skal stoppe. Stopper du før, så kommer straffen med det samme.”

Lydig gik jeg igang med at slikke Nanas safter i mig.Jeg lod tungen slikke langsomt op af hendes ydre skamlæber og op forbi hendes elskovsknop.

Nana tager fat med hver hånd i fem klemmer og trækker dem hårdt hver sin vej. Jeg har lyst til at skrige smerten ud, men jeg tør ikke.

“Stik din tunge ind i mig og slik mig ordentligt.”

Nana begynder at dreje klemmerne og efterlader en smerte uden lige.

jeg stikker tungen ind så dybt som jeg kan og slikker febrilsk. Samtidig slipper Nana klemmerne og tager hårdt fat om roden på min pik. I en lang hurtig bevægelse sluger hun hele min pik. Hun spiller min pik hurtigt mens hun lige så hurtigt giver mig et blowjob i første klasse.

Jeg er fuldstændig spændt fast, har store smerter i min pung og får et super dejligt blowjob. Følelserne er overvældende. Jeg lader mit hoved falde ned på hovedpuden og stønner højt.

Nana rejser sig op og siger hårdt: “Havde jeg befalet dig at stoppe?”

“Pis.”

Nana løser mig og befaler mig hen til en skammel. “læg dig på dem.”

Skammelen er ikke en almindelig skammel. Den har buede former, som om den var skabt til at man skulle ligge på den.

Jeg lagde mig lydigt ned over den og fik spændt hænderne fast. Så blev der spændt to stropper fast, en hen over ryggen og en hen over lænden, som sørgede for at jeg lå helt fast.

Nana gik om bag mig og spredte min ben og lagde en stav imellem mine ben, som mine ben så blev spændt fast til. Nu kunne jeg ikke samle mine ben.

Pludselig var der en sviende fornemmelse i min pung. Nana åbnede klemmerne en efter en og fjernede dem. For hver klemme hun åbnede kom den samme følelse som da hun havde sat dem i. Det jeg troede var en befrielse viste sig hurtigt at blive det modsatte.

Det kan godt være at hun kun satte 4 nye klemmer på min pung, men hver klemme havde hver to blylodder hængende i en lille kæde. Derefter tog hun fat i min forhud og satte to klemmer fast der.

Jeg ømmede mig højlydt, men fik bare besked på at jeg ikke måtte sige den mindste lyd. Jeg bed sammen og lod tavst smerten voldtage min krop.

Efter at have sat klemmer fast i min forhud bandt hun snore fast i klemmerne og bandt hver af snorene fast til hvert sit ben. En i hver side. Jeg prøvede at bevæge mig lidt, men for hver den mindste bevægelse så hev det ubarmhjertigt i min forhud.

Jeg kiggede op på Nana der sendte et tilfreds smil ned til mig. Nu viste hun at jeg havde forstået hendes pointe. Jo mere modstand jeg gjorde, jo mere smerte påførte jeg mig selv.

Mens jeg lå fanget i denne ydmygende stilling, tog Nana en lille buttplug, smurte den godt ind og begyndte forsigtigt at lirke den ind. Da det ikke var en særlig stor størrelse, gik det uden problemer.

Jeg sukkede dybt. Så slemt skulle straffen ikke være. Men mit smil stivnende hurtigt da jeg kunne mørke buttplug’en vokse i mig. Den kunne pumpes op… Meget endda. Hun pumpede den godt og grundigt op, og jeg følte mig noget udblokket.

Så var ydmygelsen total. Troede jeg.

Nu gik Nana hen og lagde sig på sengen og begyndte at onanere foran mig.

“Nyder du Henry?”, spurgte hun med en let stønnen.

Jeg kiggede forvirret på hende.

“Han er ret dejlig, selvom han er noget oppustet.”

Nå. Det var buttplug’en der hed Henry. Ja, hvorfor ikke. Ridepisken havde jo også fået et navn.

“Han fyldte min stramme fisse ud før du dukkede op.

Nana viste godt at jeg havde haft en fantasi om at se hende blive bollet. Og sidste gang hun havde redet en dildo var jeg også blevet monster tændt.

Nana trak en dildo frem.

“Skal John kneppe min opsvulmende fisse?”

Jeg stirrede på dildoen som Nana brugte til at kæle sin fisse med.

“Ja. Han skal kneppe dig.”

“Jeg lader ham kun kneppe mig, hvis han må pule din røv med sin pik, der er våd af mine safter. Skal han kneppe dig bagefter at have kneppet mig?”

Nana sad og gned op og ned af dildoen, som om hun ville spille den af.

“Han må kneppe mig lige tosset han vil.”

Nana lagde dildoen fra sig, og lagde sig ned på sengen med benene spredt, så jeg kunne se lige ind i hendes fisse. Dråber kiggede ud fra hendes fisse. Hendes skamlæber var våde og opsvulmede.

Jeg kiggede forvirret på Nana og så på dildoen.

“Skulle john ikke?”

“Det der er ikke John. Det er Stanley. Han skal måske kneppe mig mens John knepper dig.”

“Hvor er så john?”

“Han kommer her,” sagde Nana med et skævt smil.

Forbi mig kom der en nøgen mand gående og satte sig på sengen ved siden af Nana.

“Sig hej til John.”

Manden kiggede hen på mig og nikkede.

John var høj muskuløs. Han havde maske på og havde lige som Nana et pighalsbånd på.

Mellem hans ben hang der et stort lem. Lemmet var stadig slap, men alligevel imponerende stor.

John lagde sig ned mellem Nanas ben og begyndte grådigt at slikke hendes fisse. Nana stønnede højt og kiggede over på mig med liderlige øjne og sagde;

“Bare vent til du ser det her kæmpelem forsvinde ind i mig.”

Sådan som de lå lige nu, havde jeg kun udsigt til John røv. Han lå med overkroppen på sengen og med knæerne på gulvet. Mellem hans ben hang lemmet og dinglede i takt med hans slikken. Jo mere han slikkede hende, jo mere voksede hans pik. Den voksede betydeligt i længde og tykkelse. Og den blev ved. Han var udstyret som en hest.

Nana beordrede John op, og kastede sig over hans pik med sin mund. Min pik var stiv som aldrig før. Godt nok havde jeg da et men del af pornofilm, men det var noget helt andet når man så det i levende live. Det blev også en del bedre af at det var Nana der var en del af det. Jeg havde efterhånden svært ved at ligge stille, men blev lige så hurtigt mindet om hvor meget og hvorhenne jeg var spændt fast.

“Jeg tror vores gæst over på skammelen er ved at være klar til at se dig penetrere mig.”

Som kommanderet lagde John sig på ryggen, hvorpå at Nana, med front mod mig, langsomt satte sig overskærvs på John. Hun tager fat i hans stive pik og styrer den mod sin fisse. Hun lader hans pikehoved ramme sin mis og bruger hans pik til at kæle for sin mis. Nana efterlader et tydeligt vådt spor på hans pik. Hun er meget våd og meget ophidset. Hendes vejtrækning er hurtig. Hendes vejrtrækning stopper da hun langsomt presser sig halvt ned over hans store pikhoved. Allerede nu er hendes skamlæber godt og grundigt skilt fra hinanden. Det var et imponerende stor hoved. Langsom øger hun presset på hans pik, og med et svup glider hovedet ind i hendes indre. Nana gispede og støttede sine hænder på hans lår. Der var ingen tvivl om at det var første gang at hun havde taget en så stor pik i sin fisse. Nana hævede sig igen og det store pikhovede masede sig ud igen. Johns pik glinsede af Nanas søde safter.

I lange seje stød begyndte Nana at ride den massive pik, og for hver gang hun sænkede sig ned over den, gled den endnu en tand ind. Man kunne se på hendes ansigt at den fyldte hende grundigt ud. Der var vist ikke et eneste sted i hendes fisse der ikke blev ramt.

Da pikken var i bund, stopper hun rideturen og spreder sine ben så meget som muligt, så jeg rigtigt kunne se hvordan hans pik fyldte hendes fisse ud til bristepunkt.

Hans enorme skaft havde boret sig hele vejen igennem hendes fisses indre, og truede nu med at udvide hendes livmoderhals. Nu sås kun det nederste af hans skaft der forsvandt ind i hendes stramme fisse.

Nana trak vejret tungt og bevægede sit underliv frem og tilbage, så hans pik ramte endnu mere de rigtige steder i hende.

Lidt efter rejste Nana sig, vendte sig om og sænkede sig ned over hans pik i et par hårde stød. Nana kastede hovedet tilbage og stønnede højt da hans pik ramte i bund. Nana lagde sig ned på ham og kyssede ham grådigt.

Hans pik forblev ikke i stillestand længe. Som de lå der og tungekyssede begyndte han at kneppe hende hårdt. Nana kunne til sidst ikke koncentrere sig om at kysse, men lå bare med sit hoved på hans skulder og skreg sin lyst ud.

De klaske højt mod hinanden og de våde lyde fra deres samarbejdende køn vidnede om deres liderlighed.

Jeg havde før set hvor våd Nana kunne blive, men jeg havde aldrig set hende så våd som hun var lige nu. Hendes safter rendte bogstaveligt talt ned over hans skaft og ned over hans store spermfyldte nosser.

“Stop. Jeg vil mærke dit lem i mig i en missionær. Men først skal jeg besøge vores ven på skammelen.”

Nana går over til mig og løsner klemmerne i forhuden og lægger sig ned mellem mine ben så hun kan sutte min pik. Mens hun sutter, trækker hun langsomt buttplug’en ud af mig, og finder den større en der står ved sidden af skammelen.

“John. Vil du have æren af at stikke den op i røven på vores gæst her?”

Selvom jeg er van til at få noget i det bagerste hul, så virkede det så mærkeligt at der var en mand der skulle gøre det, at alle mine muskler trak sig sammen. Nana mærkede det med det samme og skubber sig ud igen, og siger at hun nok skal gøre det.

Hun stiller sig om bag ved mig og beder john om at gå så jeg kunne slappe af og bare nyde at få den ind.

Jeg vender hovedet så godt som jeg kan, og skal til at takke hende for at hun bad ham om at gå imens. Men Nana siger skarpt at hun ikke havde givet mig lov til at vende mit hoved. Og hvis jeg ikke lå fuldstændig stille og kiggede lige ud, så ville John få fornøjelsen, uanset hvor meget mine muskler så trak sig sammen.

Jeg vendte hovedet med det samme og lå helt stille.

Da fodtrinnene var forsvundet ind i stuen, slappede jeg med det samme af igen. Godt det kun var Nana. Hun viste hvordan det skulle gøres. Og så virkede det ikke så underligt.

Selvom der er en anden mand tilstede i huset og på grund af min ydmygende stilling så var jeg voldsom liderlig. Så da jeg mærker buttplug’en mod min hjælpeløse indgang, støder jeg, så godt som jeg nu kan, imod for at vise hvor liderlig jeg er og hvor meget jeg vil have den op i mig.

Jeg stønner kraftig da den langsomt udvider mig og langsom forsvinder ind i mig. Nana gør det meget nænsom. Pludselig forsvinder den helt op i mig og jeg giver et endnu højere støn fra mig. Jeg laver samleje bevægelser med underlivet for at rigtigt at kunne mærke den i mig. Og nu hvor klemmerne ikke sider i forhuden, så kan jeg rigtigt bevæge mig. Jeg kan mærke hvordan den gnider sig op imod mit indre.

“Har I fået den ind?”, hører jeg pludselig Nanas stemme inde fra stuen.

“Den er inde, og vores gæst nyder det åbenlyst”, hører jeg John stemme bag mig.

“Se hvad du kan når du ikke ved hvad der sker”, siger Nana og blinker til mig da hun går forbi mig.

Hvilken ydmygelse. Her åbner jeg mig op i den tro at det er Nana der står bag mig, og samtidig lod jeg min lyst styre mig komplet. Jeg havde vist en fremmed mand hvor meget jeg elskede at få noget i det bagerste hul. Ufrivilligt lukkede alle mine muskler sig hårdt sammen om buttplug’en, og jeg kunne nu mærke den endnu tydeligere i mit indre, hvordan at den udvidede mig ubarmhjertigt og trykkede mod min prostata. Ufrivilligt begyndte jeg at lave samlejebevægelser igen. Min stønnen tiltrak sig Nanas opmærksomhed.

“Vi må vist hellere fiksere din pik igen.”

Da Nana igen havde sat klemmerne fast i min forhud og spændt dem hårdt til skammelens ben, lægger hun sig på sengen og spreder sine ben. Da John har lagt sig imellem hendes ben og skal til at penetrere hende på ny, bøjer hun benene, så han kan trænge helt op i hende uden problemer.

“Elsk med mig. Vis hvor meget du elsker min fisse.”

John presser sit lem op i Nana og knepper hende blødt og langsomt.

Synet af det elskende par og buttplug’en i mit indre og så det at ikke kunne bevæge sig, er på randen til at drive mig til vanvid. Selvom det smerter i min forhud, så kan jeg ikke lade være med at lave samleje bevægelser.

Og det bliver kun værre. For nu ruller Nana dynen sammen og lægger den og puden ind under sin lænd, så hun ligger højt. Samtidig løfter John kroppen, så jeg rigtigt kan se hans lem glide ubesværet ud og ind af Nana.

Hver gang han støder ind i hende spænder hun sin fisse hårdt om hans pik, så den føles endnu større.

Efter lidt tid stopper de og kommer hen til mig. Nana fjerner klemmerne fra min forhud igen. Jeg bider sammen da den sviende smerte igen kommer.

“Se John. Han er virkelig liderlig. Der drypper præ-sæd ud af hans pik.”

Nana Rejser sig sig og går om bag ved mig og trækker forsigtigt buttplug’en ud. Imens skubber John sig ind mellem mine ben og tager et kig på sæden.

“Sut det lige af ham John. Han skal nødig dryppe på gulvet. Er i mænd klar over hvor besværligt det er at fjerne sæd fra gulvtæppet?”

Jeg når hverken at reagere eller noget før jeg kan mærke hans ru tunge mod min pik. jeg kan mærke hvordan hans tunge glider hen over strengen på pikken og hen til åbningen hvor den presser sig blidt på for at få de dyrebare dråber.

Langsomt sluger han min pik. Der er ingen tvivl om at det ikke er første gang han har gjort det.

Nana sætter sig op foran mig, og siger at jeg skal slikke hende. jeg borer min tunge dybt ind i hende og smager på hendes velkendte køn. Der er dog også en anden ny smag. En mere salt smag.

“Kan du smage Johns præ-sæd?”

“Ja.”

“Kan du lide smagen?”

Jeg er så komplet liderlig at jeg var ligeglad med at der var præ-sæd fra en anden mand i hendes fisse. Så jeg stønner bare et ja.

“John. Det er på tide at du knepper vores gæst.”

John giver mig et ekstra dybt sut inden han giver slip på min pik, og igen sætter klemmerne fast i forhunden.

Nana rejser sig og går om bag mig sammen med John. Det syn vil hun ikke gå glip af. Så snart jeg kan mærke Johns pik ramme mig, laver jeg et ufrivilligt ryk med underlivet. Min forhud bliver straffet med det samme. Jeg ømmer mig højlydt.

John presser hårdere mod min røv og langsomt åbner jeg mig for ham. Hans pik er godt vår af Nanas safter og min røv var godt opvarmet af buttplug’en, så den første halvdel af hans pikhoved er hurtigt inde.

Af ren refleks strammer jeg mine muskler for at han ikke skal trænge ind i mit aller helligeste. Nana ser det og giver min røv et par klaps med pisken, mens hun beordrede mig om at tage imod hans pik.

“Jeg kan ikke. Jeg er bare ikke til fyre.”

“Du lovede!”

“Jeg troede det var dildoen der hed John.”

“Så falder straffen for at lyve,” siger Nana vredt.

Frem af skuffen finder hun en lille ting frem. Det er en ring hvor der sider en lille stang på, og på stangen en lille stav.

“Dette er en penisplug. Også kaldt en spermstopper.”

Jeg kiggede på plugen og gruede.

Da hun har fjernet klemmerne fra forhuden igen, olierer hun penisplug’en og lader ringen glide ned over min glans. Nu sider den der, og langsomt men beslutsomt fører hun staven ned i urinrøret. Se det var smerte på højt plan. Jeg råber stop flere gang, men Nana fører de fire centimeter ind i mit urinrør. Da den er på plads er smerten voldsom, og jeg prøver at slappe af for at få smerten til at aftage. Som jeg begynder at slappe af i pikken så begynder musklerne bagtil også at slappe af, med det resultat at Johns kæmpe pikhoved pludselig svupper ind.

Hans manddom føles enorm i min røv, og automatisk spænder jeg igen i musklerne.

Nana kommanderer ham til at kneppe mig om jeg er klar til det eller ej. John smører glidecreme på skaftet og begynder så at trænge dybere ind i mig. Jeg prøver at stramme min muskler endnu mere for at stoppe ham, men uden nåde kører han sin fede pik længere og længere ind i mig.

Nana opdager hurtigt at jeg prøver på at gøre modstand og straffer mig ved at sætte klemmerne tilbage i min forhud. Johns pike trænger helt i bund og jeg stønner højt. Hvor ydmygende. Jeg bliver voldtaget af en kæmpe pik og tortureret af en sadistisk kvinde.

“Knep ham hårdt. Så kan det være at han blive mere føjelig.”

John hamrer sin tykke pik ind i mig med det resultat at mit underliv rykker frem og tilbage og forhuden bliver revet i fra hver sin side og blylodderne der sidder i klemmerne på min pung gynger hårdt frem og tilbage og trækker i min ømme pung og sender smerter op i mine kugler.

Min pik laver små spjæt hver gang hans enorme lem hamrer sig dybt ind i mit indre, og det får penisplug’en til at gnide sig frem og tilbage i mit urinrør. Smerte og nydelse. Det snurrer i min krop. Er jeg let som en fjer eller tung som bly?

Det hele er omtåget og indhyllet i en sky af modvilje og lyst. John støder hårdere og hårdere, og pludselig kan jeg mærke hans pik udvide sig voldsomt. Jeg kan mærke hvordan det vibrerer i hele hans lem, og så lige pludselig kan jeg mærke de varme sprøjt der forsvinder langt op i mig. John holder hårdt fast i mine hofter og presser sin pik så langt ind som han kan og holder sig så helt stille, så jeg rigtigt kan mærke hvordan han pumper sin varme og klæbrige sæd op i mig. Hvordan hans pulserende lem prøver, med det ene sprøjt efter det andet, at bedække mig.

“Træk dig ud og lad ham sutte din pik ren for det sidste sperm.”

John trækker sig forsigtigt ud af min røv og efterlader et gabende hul, hvor spermen langsom drypper ud af. Han stiller sig foran mig og holder den stadig stive pik foran min mund. Jeg flytter mit hovede. Jeg har ikke tænkt mig at sutte en andens mands pik. Og da slet ikke når der er sperm på.

Nana spænder mig fri og beordrer mig op på sengen på ryggen. Jeg lægger mig ned og forventer en hård straf, men istedet for at straffe mig sætter Nana sig ned på min pik og kører sig selv i bund. Hvor er det dejligt at mærke hendes varme fisse om min ømme pik og sprængfærdige pik. Da mit pikhovede rammer hende livmoderhals bliver penispluggen trykket hårdere ned i urinrøret.

Jeg skal til at ømme mig, men inden jeg når det, lægger hun sig ned tungekysser mig og begynder at køre sit underliv op og ned af af min pik. Hver gang hun sænker sig klemmer hun alt hvad hun kan om min pik. Den behandling er mere end min pik den kan klare. Den begynder at vibrere i Nanas fisse. Da hun mærker det, hopper hun af mig mens hun spænder min arme fast, og John bliver beordret til at spænde min ben fast. Hun smiler og siger at nu kommer straffen for at ikke gøre som der bliver sagt. Mine nosser trækker sig sammen og sender den første ladning afsted. Jeg skriger af smerte da sæden med et drøn bliver stoppet midt inde i pikken. Nosserne trækker sig sammen igen og sender endnu et par ladninger afsted. Min pik fyldes med sæd, og smerten jager igennem min pik og nosser.

“Glemte jeg at sige at det kan være ret så smertefuldt at komme når man har en pensiplug i? Hvis du vil have din penis tømt for sæd, lade den strømme befriende ud, så sut Johns pik.”

Smerten er så intens at jeg vil gøre hvad som helst for at få den til at stoppe. Da John for anden gang stikker pikken hen til min mund, åbner jeg den her gang villigt munden. John stive pik er smurt godt ind i sæd. Jeg slikke og sutter det bedste jeg kan mens John står og ryster på hovedet.

Samtidig er Nana ved at trække penisplug’en ud af min pik. Hun sætter munden helt tæt på, for at fange så meget af spermen som muligt, da det vælter ud af pikken.

John flytter sig og skubber Nana så hun står på alle fire. Han lægger sig ned under hende og beordrer mig om at kneppe hende indtil hun kommer. Min pik er monster øm så det er svært at holde et hurtigt tempo. Da Nana kommer er det så kraftigt at min pik bliver skubbet ud af hendes fisse.

Jeg lægger min ned ved siden af hende mens hun klynker sin orgasme ud. John slikker hende på livet løs imens.

Da Nanas orgasme har forladt hendes krop, lægger hun sig ned og kysser min ømme pik.

”Nu skal du nok få en pause”, smiler hun til ham.

Da det hele er overstået og vi sidder og slapper af med en kold øl, siger John pludselig.

“Vores gæst er pænt dårlig til at sutte pik. Det må vi lære ham næste gang.”

….Næste gang???

Skrevet af “Major”

Læs også:

Nana – del 1

Published On: november 15th, 2013Categories: analsex, dominans, gruppesex, sex, tvang2 Comments on Nana – del 2Last Updated: marts 29th, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex