Læs også:
Syndernes forladelse – del 1
Syndernes forladelse – del 2
Syndernes forladelse – del 3
Syndernes forladelse – del 4
Syndernes forladelse – del 5

Thomas sad i et møde på arbejdet da han fik beskeden fra Cecilie. Han undskyldte rundt om bordet og sneg sig til at læse hvad der stod. Han måtte læse den to gange før han ligesom forstod det rigtigt. “Studio 19 om 1 time!” Mere stod der ikke. Beskeden var fra hans kone Cecilie. Resten af mødet kunne han ikke lade være med at tænke som en gal over hvad Studio 119 var og hvad kan skulle der. Da mødet endelig var slut, stormede han ind på sit kontor, lukkede døren og googlede efter hvad Studio 119 var. Det viste sig at være en massageklinik i indre by. Han sank en klump og drak resten af den kolde kaffe mens han forsøgte at få styr på sine tanker. Han skrev adressen ned, slukkede sin computer og undskyldte sig til chefen med hovedpine, hvorefter han kørte mod indre by.

Han fandt frem med lidt besvær og parkerede foran en nærliggende Fakta. Nervøst gik han det sidste stykke og kunne mærke nervøsiteten trænge sig på. Han vidste godt det her var hans femte straf og han havde set frem til at få den overstået, men han var virkelig nervøs for hvad Cecilie havde fundet på denne gang. Døren var solid. Dørkarmen var forstærket og der hang et lille diskret kamera og kiggede ned på ham. Han ringede på klokken under skiltet hvor der stod Studio 119 og gav sig til at vente. Den massive dør til trods, kunne han høre et par stiletter nærme sign fra den anden side. Den tunge dør blev trukket op og en slank lyshåret kvinde iført sort lingeri og en åbentstående kimono udover bød ham smilende indenfor. Er du Thomas? spurgte hun efter at have lukket den tunge dør bag sig. Han nikkede. Er du Thomas spurgte jeg? Hendes stemme var hård og den kom helt bag på Thomas der skyndte sig at sige ja og nikke så hovedet var ved at trille af hans skuldre. Så smilede hun professionelt. Denne vej, sagde hun og gik langsomt ned af en lang smal gang med døre på begge sider. Hun åbnede den sidste dør og viste ham ind i et mørkt rum. Ingen lys overhovedet, kun buldermørke. Thomas så spørgende på hende og kiggede ind i det afgrundsdybe mørke. Hun kommer om lidt, sagde blondinen og skubbede ham ind i rummet. Hans ben føltes som gele, men forventningen om at “hun” kom om lidt måtte være Cecilie, overvandt hans frygt for hvad der måtte lure derinde.

 Da døren blev lukket og låst bag ham blev han omsluttet af et mørke der syntes fuldstændig. Han stod længe og lyttede, han bildte sig selv ind at der var en anden person i rummet og at han kunne høre vedkommendes vejrtrækning, men han var ikke sikker. Så pludselig lyste noget op da en svag lampe blev tændt. I mørket oplyst bagfra af lampen sad en kvinde og Thomas så med det samme at det var Cecilie. Kom herhen slave, kommanderede hun med en stemme han aldrig havde hørt før. Slave? Tankerne for igennem hovedet på ham da han langsomt gik hen til sin kone. Han kunne se at hun var klædt i en meget stramsiddende sort læderdragt der virkelig fremhævede hendes bryster og talje. Håret havde hun sat i en stram hestehale og hun var iført et par knæ lange sorte støvler. Han havde aldrig set hende så fræk før – aldrig.

Klæd dig af, beordrede hun fra sin plads. Thomas begyndte langsomt at tage tøjet af og følte en ukendt ophidselse i sin krop over hele dette setup. Cecilie rejste sig da han var helt nøgen og gik et par gange rundt om ham mens hun prikkede til ham med den korte ridepisk hun havde i hånden. Knæl for din domina, hendes stemme var blottet for følelser og Thomas turde ikke andet end at adlyde hende blindt. Hun stillede sig foran ham med let spredte ben og uden at sige noget trak hun hans ansigt ned til sin fisse og tvang ham til at slikke sig igennem de små sorte trusser. Han kunne tydeligt mærke hvor våd hun var og hun duftede så fantastisk frækt at han mest havde lyst til at flå trusserne af hende og begrave sin tunge og et par fingre langt op i hende, men ligeså pludseligt hun havde taget fat i ham, skubbede hun ham væk igen.

Mere får du ikke i dag, sagde hun med et glimt i øjet hvorefter hun gik over til et lille rundt bord. Fra sin plads på knæ kunne Thomas se der lå lædermanchetter, en buttplug, og en lædermaske. Cecilie tog lædermanchetterne, beordrede sin slave op at stå og spændte dem om hans ankler og håndled. Så tog hun masken og trak over hans hoved. Der var åbninger til mund og øjne, men de kunne alle sammen lukkes. Thomas følte en underlig tom følelse da masken blev trukket nedover hans hoved. Det var en følelse af ikke at skulle tænke, men blot adlyde, en ukompliceret følelse – lige nu i hvert fald. Cecilie kyssede sin slave igennem hullet i masken og lynede det så til. Hun skubbede ham indover det lille bord og greb ud efter den buttplug der lå på det. Hun smurte den langsomt ind i glidecreme hvorefter hun langsomt begyndte at arbejde den op i røven på sin slave, der stønnede tog i mod den.

Med pluggen nu på plads trak Cecilie sin slave hen i hjørnet af rummet, hvor der stod en gabestok og beordrede ham på knæ foran den. Hun trak hans hænder og hovedet igennem hullerne og låste ham fast så han sad på alle fire ude af stand til at røre sig. Hun lod ham betragte hende lidt mens hun stod foran ham og legede lidt med sig selv. Så pludselig bankede det på døren og Cecilie stoppede, men inden hun gik hen for at lukke op, lynede hun hullerne ved øjnene i masken til og hviskede til sin mand at nu skulle han være en sød og artig slave og vente pænt her.

Det næste Thomas kunne høre var Cecilie der åbnede døren og en person der blev budt indenfor. Det pinte ham ikke at kunne se, men han blev langsomt klar over at hans andre sanser blev skærpet efterhånden som han vænnede sig til det mørke hans kone havde forvist ham til. Den næste halve time var det eneste han kunne høre Cecilie og den fremmedes stemmer. Der faldt og steg i intensitet. I hans mørke fængsel havde han en vag ide om hvad der foregik men da Cecilie pludselig og uden varsel åbnede for øjnene i hans maske, var det syn der mødte ham slet ikke hvad han havde forventet.

På en stor seng et par meter fra hvor han selv sad i gabestokken, lå en ung mørkglødet fyr fastspændt. Han var bundet til sengestolperne og lå på ryggen med en stor mørk pik strittende ivrigt mod loftet. På hans ansigt var spændt en gag der havde en stor dildo for enden, der fik ham til at ligne en meget uartig udgave af Pinocchio. Så gled Cecilie ind i hans synsfelt da hun trådte op i sengen og satte sig overskrævs på dildoen der var spændt om fyrens ansigt. Thomas så hvordan hun langsomt gled ned over dildoen og snart sad hun helt ned over den anden slaves ansigt med 20 centimeter dildo i sig. Hun sendte Thomas et frækt pirrende blik, mens hun langsomt begyndte at ride den andens ansigt. Hun lignede en drøm som hun sad der. Den anden slave var tydeligt ophidset og lå stønnende og så op mellem Cecilies ben mens hun red ham og brugte ham som et stykke legetøj. Thomas kunne se hvordan Cecilies blik kredsede om den unge fyrs enorme pik og langsomt lænede hun sig frem, stadig med dildoen i fissen og begyndte at sutte pikken. Hun greb om den med begge hænder og tog den dybt i halsen.

Det var umuligt for Thomas at undertrykke sin liderlighed og hans egen pik strittede hårdt selvom fikseringen i gabestokken var ved at være ubekvem for ham. Det hjalp lidt at Cecilie så på ham mens hun havde den mørke pik i munden, selvom det var tydelig at se hvor liderlig hun var. Han kendte hendes blik og hendes lyde og selvom det snart havde været mange uger siden han havde været alene med hende så havde dét jo ikke ændret sig. Tværtimod kunne han mærke på sin kone at hun havde udviklet sig igennem de seancer hvor hun havde straffet ham for hans utroskab.

Nu så han hende rejse sig op og ride sig selv hårdt uden at tænke på slaven under sig og der gik heller ikke mange sekunder før hun skreg en dejlig orgasme ud i rummet. Der gik lidt før hun rejste sig fra sin unge slavefyr. Hun tog dildogagen af hans hoved og tvang ham til at slikke den ren. Så lagde hun den fra sig og gik hen til et stort skab som hun åbnede. Der hang SM udstyr derinde og så meget at der også var kroge på indersiden af skabsdørene. Målbevidst rakte hun ud efter et slavehalsbånd med tilhørende kæde. Hun gik hen til den unge slave der stadig lå med strittende pik og blik og ventede. Thomas lagde mærke til den anden slaves blik da Cecilie lukkede det kraftige læderhalsbånd om hans hals og satte karabinen i snoren fast. Så løsnede hun ham fra sengen og trak ham ned på alle fire på gulvet hvor han fulgte logrende efter hende med sin stive pik hoppende op og ned. Cecilie gik hen mod Thomas og dækkede sin nye hund af foran ham. Så gik hun om bag Thomas og trak buttpluggen ud af hans efterhånden ømme og udvidede numse. Hun varmede hans baller med et par slag med flad hånd før hun igen kom om i hans synsfelt. Nu åbnede hun for hullet til munden i hans maske og trak sin hund op på knæ og helt hen foran Thomas så den mørke pik var lige ud for hullet i masken. Sådan lod hun dem begge vente lydigt mens hun igen gik hen til skabet hvor hun denne gang iførte sig en strapon som hun smurte godt ind med glidecreme.

Thomas havde en svag ide om hvad der ventede, men blev overrasket da Cecilie knælede bag den unge slavehund og pressede sin “pik” langsomt op i ham bagfra. Thomas blik gled ned på det mørke strittende lem der vippede frækt op og ned i takt med at Cecilie indtog hans stramme hul. Hun viklede snoren til halsbåndet om sit ene håndled og begyndte nu at kneppe ham hårdt for så at presse hans underliv frem indtil pikken gled ind i munden på Thomas. Det var en underlig liderlig følelse der ramte Thomas da han fik den anden slaves pik i munden, men han lukkede læberne om den og nød at mærke den køre ind og ud af sin mund i takt med at Cecilie kneppede sin nye unge slave hårdt og længe.

Han kunne høre den unge fyr stønne og klynke og tænkte at det måske var første gang han havde haft en dildo i røven. Han sank sammen indover gabestokken og Thomas mens han trængte dybt ned i halsen på Thomas der tog villigt i mod den stive pik. Der gik ikke mange minutter før den unge fyrs stønnen ændrede karakter og Cecilie formåede at få ham til at sprøjte ved at kneppe ham bagfra. Til lyden af hans udløsning rakte Cecilie rundt om Thomas hoved, pressede sin slavehunds pik helt i bund i munden på ham og lod ham tømme sig så dybt i halsen på sin mand at han ikke behøvede at sluge spermen.

Det var en våd snasket pik der blev trukket ud af munden på Thomas nogle sekunder senere. Cecilie havde rejst sig op og trak nu sit nye kæledyr op i sengen igen hvor hun bandt ham på samme måde som før. Så lukkede hun Thomas ud af gabestokken og spændte ham omhyggeligt fast til et stort X der stod lænet op af den ene væg. Igen totalt fikseret lukkede Cecilie alle huller i masken og overlod ham til hans egne fantasier, men inden hun forlod ham hægtede hun et par klemmer fast i hans brystvorter. Der fik han lov at være en time denne gang, mens hun lejlighedsvis tildelte hans brystkasse og pik og nosser, samt lår slag med en kort pisk, for ligesom at sikre sig han ikke var faldet i søvn. På et tidspunkt kom hun også hen og åbnede hullet i masken til munden og lod ham sutte hendes våde fingre rene, før hun igen lukkede og muntrede sig videre med den unge slave. Thomas talte to orgasmer til Cecilie og en til den anden slave i den time det stod på før det endelig lød det som om han fik lov at komme fri. Hans pik strittede og nosserne dunkede spændte og ømme over ikke at have fået lov til forløsning, ville han mon få lov nu?

Han gled ned på knæ på gulvet da hun løsnede ham. Han kunne stadig ikke se noget, men pludselig trak hun hætten af ham så han sad og missede med øjnene indtil han havde vænnet sig til det skarpe lys. De var alene nu. Den unge slave var ikke i rummet mere og lige nu føltes det lidt som om han aldrig havde været der. Cecilie satte sig på kanten af den rodede seng og spredte sine ben. Hun vinkede ham hen til sig. Stadig på knæ krøb han nærmere indtil han sad mellem hende glatte slanke ben. Cecilie så udtryksløst på ham og spredte så sine varme og glinsende skamlæber for ham. Han så hvordan det drev fra hendes skød og uden at mæle et ord trak hun krævende hans ansigt helt op mellem sine lår. Uden at tøve begyndte han at slikke sin kones våde fisse der smagte af hendes egne safter blandet med en mands sæd. Cecilie løftede sit ene ben og borede stiletten på støvlen ned i ballen på ham. Hun lænede sig tilbage på den store seng og stønnede højt mens hun nev sine brystvorter og lod sin slave slikke sig til endnu en orgasme. Det føltes som en sjælden belønning for Thomas at mærke sin kone komme af hans tunge og mund.

Han tænkte over at dette var den næstsidste straf hun ville tildele ham. Den var snart overstået men hvis alle straffe skulle være lidt hårdere for hver gang, så frygtede han oprigtigt den sjette og sidste straf for hans utroskab.

Cecilie satte sig op i sengen og sendte Thomas et overrasket blik, som om hun lige var vågnet op og havde fundet ham sådan på knæ foran sig. Et frækt smil gled over hendes læber mens hun satte spidsen af støvlen mod hans bryst og langsomt skubbede ham tilbage i hugsiddende stilling. Hun så ned på hans stive pik der pegede op i luften som et missil klar til at gå af ved den mindste berøring. Drillende stak hun støvlespidsen ind under hans ømme testikler og gned dem nænsomt frem og tilbage mens hun betragtede hans ansigt med et strejf af medlidenhed i øjnene. Hun kunne se hvor tæt han var på at komme og vidste at bare et par sekunder mere ville få ham til at sprøjte voldsomt, men lige som hun så ham trække luft ned i lungerne og holde vejret, trak hun foden væk og rejste sig op. Vi er færdige for i dag, ryd op efter os slave! Hendes stemme var ligeså kold og følelsesløs som da han var trådt ind i rummet nogle timer tidligere. Hans krop rystede af afmagt over at være bragt så tæt på forløsning og så igen blive fornægtet glæden af hende. Inden han var kommet op at stå var Cecilie væk. Hun havde forladt rummet igennem døren han selv var gået ind af og nu faldt kun en smal kold lysstribe ind til ham i rummet. Han hørte den tunge dør ud til gaden smække og han vidste at han lige havde overstået sin næstsidste straf.

Skrevet af Thomas

Læs også:
Syndernes forladelse – del 1
Syndernes forladelse – del 2
Syndernes forladelse – del 3
Syndernes forladelse – del 4
Syndernes forladelse – del 5

Published On: august 8th, 2010Categories: analsex, gruppesex, tvang, utroskab19 Comments on Syndernes forladelse 5 – SlavesammenføringLast Updated: marts 29th, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex