Læs også:
Syndernes forladelse – del 1
Syndernes forladelse – del 2
Syndernes forladelse – del 3
Syndernes forladelse – del 4
Syndernes forladelse – del 5

Cecilie og Thomas var taget i byen sammen. Det havde været hendes tanke at tilgive ham hans utroskab og lade ham slippe med de to første straffe hun allerede havde udsat ham for, men det holdt kun indtil hendes blik faldt på den høje og velbyggede sorte fyr der lige havde sat sig nogle meter fra dem på den cafe hvor de selv sad. Hun fandt med det samme interesse for hans store kraftige hænder og han smukke mørke hud. Hans hår var helt kort og sort. Hans øjne dybt brune og hans tænder hvide som mælk. Thomas opfangede hurtigt at Cecilies blik ikke længere var ved ham, men ved den sorte fyr bag ham. Cecilie havde ofte fantaseret om at være sammen med en sort mand om ikke andet så for ved selvsyn selv at finde ud af om de virkelig var så veludrustede som hun havde hørt. Det var som at få stød da fyren fik øje på hende og sendte hende et frækt smil og lige i det øjeblik vidste hun at Thomas ikke var helt tilgivet endnu, men tværtimod skulle straffes for tredje gang.

Den næste halve time sad Cecilie åbenlyst og flirtede med den sorte fyr som ikke var sen til at spille op til hende. Thomas fornemmede hvor det bar hen og vidste dårligt hvor han skulle gøre af sig selv så da han mærkede et voksende behov for at tisse rejste han sig og sendte den sorte fyr et blik da han gik forbi ham på vej ud til toilettet. Thomas kunne ikke lade være med at tænke på hvordan det måtte føles at se Cecilie sammen med en så stor fyr som ham der lige nu sikkert sad og overbegloede hans smukke kone. Da han kom tilbage til sit bord opdagede han hurtigt at den sorte fyr havde gjort mere ved det end han havde troet. Han sad lige nu på Thomas plads, og snakkede intimt med Cecilie. Uden at vide hvor han skulle gøre af sig selv og med en masse undrende blikke i nakken fra de omkring siddende gæster, gik han hen til Cecilie og spurgte hvad hun havde tænkt sig.

Jeg synes du skal gå hjem og vente på os skat. Hendes stemme var toneløs og han stod længe og overvejede om han skulle stikke hende en flad, kaste sig over den sorte fyr eller bare løbe grædende væk. Han valgte inden af delene. Han sank en klump og forsøgte at bekæmpe sine følelser og lyst til at spørge hvornår hun kom hjem da hun vinkede ham væk med en hånd og gav al sin opmærksomhed til Mike som fyren åbenbart hed. Slukøret trak Thomas sig tilbage, kørte hjem og satte sig med en øl i sofaen mens hans mave slog knuder igen og igen.

Efter noget der føltes som evigheder hørte han endelig stemmer ved hoveddøren. Hun havde taget ham med hjem og selvom Thomas var ærgerlig over det, så var det trods alt en trøst for ham at han nu kunne se hende og vidste hvad de skulle lave. Hun kom ind i stuen til ham og vinkede ham med sig ind i soveværelset hvor Mike stod med et smørret grin om munden og ventede.

Sæt dig i stolen og nyd det, hviskede Cecilie til Thomas og gav hans alt for stive pik et frækt men alt for kort klem. I aften giver jeg dig det som alle mænd drømmer om at se. Hun vidste godt at hun var slem mod ham, men han havde brug for at se hende med en anden igen, så han aldrig tog hende for givet mere. Cecilie var en kvinde der fortjente det bedste og når han havde afsonet sine straffe for sit utroskab vidste hun at hun ville få verdens lækreste, frækkeste og ivrigste mand tilbage.

Men nu var det ikke Thomas hun trængte til at mærke, men derimod Mike og hans sorte pik. Hun pressede Thomas ned i lænestolen gik om bag stoleryggen, trak hans arme derom og bandt dem sammen med hans eget slips så han ikke kunne flytte sig. Hun plantede et kærligt kys på hans blussende kinder og vendte sig så mod Mike der allerede havde åbnet sin skjorte kun for afsløre en trimmet og helt glat overkrop. Cecilie mærkede noget vådt på indersiden af sine lår da hun lod sine hænder glide over hans faste brystkasse.  Han bøjede sig frem og kyssede hende liderligt og frækt. Alt ved Mike var større end på Thomas, selv hans tunge føltes større i hendes mund.

Det var længe siden Cecilie havde følt sig så uartig men noget ved Mike og hans voldsomme ydre gjorde hende så liderlig at hun havde svært ved at tænke rationelt. Nu mærkede hun hans hænder der lagde sig på hendes skuldre og trykkede hende kærligt men bestemt ned på knæ foran sig. Hun åbnede selv hans bukser mens han hørte Mike sige til Thomas at han havde en fræk kone. Hun stak forventningsfuldt sin hånd ned i Mikes boxer og hev hans sorte pik op der mildt sagt var enorm. Hun sukkede dybt, mærkede noget nu fossede ned af hendes lår og tog så hans halvslappe pik begærligt i munden.

Cecilie suttede ham større og hårdere og måtte flere gange stoppe sit sutteri for at beundre hans kæmpe pik. Den var fræk med det mørke og blottede pikhoved og det tykke skaft som hun ikke kunne nå om med en hånd. Mike stønnede dybt og brummende mens han legede lidt med hendes lange mørke hår. Cecilie lagde sine hænder om hans faste baller og kørte sin mund hurtigt frem og tilbage over hans dejlige pik der nu var våd og glinsende og stor som en pæl imellem hendes villige læber.

Thomas vred sig i stolen og vidste ikke om han skulle elske eller hade det han så. Hans mave vendte sig som den havde for vane når han så sin elskede kone i den grad glemme hans eksistens og var sammen med andre mænd og samtidig var det et sindsygt frækt syn det der udspillede sig foran ham. Cecilie var så smuk og kvindelig som ingen andre i hans liv før hende. Mike var stor og maskulin og arketypen på en rigtig mand og kombinationen af de to sammen gjorde hans pik stiv uden at han kunne skjule det for en grinende Mike, som han et eller andet sted havde lyst til at hamre en knytnæve igennem.

Mike hev nu Cecilie op fra gulvet og smed hende ned på den store ægteseng, hvorefter han satte sig mellem hendes ben med pikken hængende truende foran hendes lille lyserøde revne. Cecilie greb ud efter den og nussede den lidt inden hun trak den og Mike op i sin fisse. Henne i stolen kunne hun se Thomas sidde bundet og tydeligt ophidset. Allermest havde hun lyst til at løsne ham så han kunne være med sammen med Mike til at tage hende, men på en eller anden måde ville det ødelægge det hele, hun var nødt til at være stærk nu.

Hun glemte da også hurtigt alt om Thomas og hans pik da Mikes enorme lem trængte op i hende så det føltes som om hendes lille fisse ville flække. Hun lagde hænderne om Mikes ryg og trak ham helt ned over sig så hun kunne mærke hans krop der pressede hende helt ned i sengen. Hun klynkede og stønnede og havde kun én følelse i sin krop lige nu.

Mike kyssede hende igen og æltede hendes bryster hårdt så hun måtte bide sig selv i læben for ikke at begynde at tude af smerte. Hans dejlige sorte pik bevægede sig ind og ud af hende blidt og nænsomt som om han vidste at hun lige skulle vænne sig til størrelsen.

Thomas som kun kunne kigge passivt på mens Mike kneppede hans kone kunne ikke lade være med at stønne af liderlighed og selvynk. Han så Cecilie trak Mike ned til sin mund og hviskede noget i hans øre mens hun pegede over mod kommoden. Mike trak sig ud af hende, rejste sig og gik over og åbnede skuffen med Cecilies undertøj i. Han stod lidt og rodede rundt i hendes g-strengs trusser og Bh’er indtil han fandt det hun havde sendt ham over efter. Det var læderremmen med mundgagen på. Mike gik over mod Thomas spændte gagen om hans nakke så munden blev helt lukket af den hårde sorte kugle. Han satte langfingeren for sine læber og tyssede på Thomas inden han igen gik over til Cecilie der nu satte sig op på alle fire for ham.

Nu kunne Thomas ikke engang stønne mere og hvad værre var så fik mundgagen ham altid til at savle så han langsomt blev våd nedover hagen og ned på brystet. I sengen så han Mike trænge op i Cecilie bagfra, tage godt fat om hendes hofter og gå i gang med at kneppe hende hårdt og dybt med sin sorte pik. Nu forsvandt det blide anstrøg over Mike. Tydeligt ophidset satte han tempoet op og pulede løs i Cecilie så hun klynkede og mærkede sin første orgasme komme og hurtigt fortone sig, fortrængt af følelsen af Mikes enorme pik der udvidede hende som hun aldrig var blevet det før. Hun kunne ikke andet end overgive sig totalt til hans maskulinitet og lod ham tage hende som han ville.

Mike væltede Cecilie om på ryggen i sengen og behændigt kom han op i hende igen. Han lagde sig tungt over hende og Thomas kunne se op mellem deres spredte ben og den enorme sorte pik der trængte ind i Cecilies lyse skød. Mike havde godt fat om Cecilies skuldre med begge hænder og holdt hende nærmest fast på hans pæl af en pik mens hun lå og stønnede og klynkede og hele tiden jamrede at han skulle kneppe hende igen og igen. Til sidst blev det for meget for Mike og som en rumlen af et begyndende tordenvejr tømte han sig dybt i Cecilies fisse mens han hele tiden råbte hvor god en fisse hun var.

Han faldt sammen ovenpå hende og de lå begge længe og kæmpede for at få vejret. Thomas kunne se hvordan Cecilie tog om Mikes ansigt og tungekyssede ham mens hun langsomt gled ud under ham. Mens han rullede om på ryggen trak Cecilie sig ned mellem hans ben og tog hans våde og nu halvslappe pik (selv nu var den større end Thomas lem) i sin sultne mund. Thomas kunne se hvordan hun begærligt slikkede og sugede Mikes pik tom for hans klistrede sæd og langsomt begyndte den at reagere på hendes mund og voksede sig hård og klar igen.

Cecilie kiggede over på Thomas hvis pik var hård som en fjeder i hans bukser. Han sad stadig med gag på og hænderne bundet på ryggen. Hun rejste sig og gik over til ham. Hun gled ned over hans ben og lod sin revne strejfe hans bule. Hun kyssede ham omkring munden og hviskede i hans øre om han ville være med nu. Thomas nikkede og gryntede det bedste han havde lært. Cecilie lagde sine arme om hans hals og pressede sin fyldige barm helt op i hans ansigt mens hun nu gnubbede sin fisse rundt på hans pik og nosser.  Du får ikke lov skat, og du får heller ikke lov at kigge mere. Inden hun havde færdiggjort sætningen rejste hun sig, greb ud efter et tørklæde der hang på væggen bag ham og bandt det for hans øjne. Det vi skal nu, kan du slet ikke tåle at se hviskede hun drilsk til ham og gik så over til Mike igen.

Indespærret og bundet var det lige før Thomas kom i sine alt for stramme bukser. Men han kæmpede  med sig selv for ikke at sprøjte nu. Han kunne høre Cecilie kaste sig over Mike igen og deres lyde da de igen begyndte at kysse og kærtegne hinanden. Han vred sig endnu mere i stolen og var helt sikker på at han ALDRIG ville bedrage Cecilie igen. Han havde lært sin lektie nu, men gaggen i munden forhindrede ham i at dele sine tanker med Cecilie.

Cecilie var kravlet henover Mike der lå på ryggen i sengen og havde studeret hvordan hun blindfoldede Thomas. Nu sad hun og kørte sin fisse rundt i Mikes ansigt mens han holdt hårdt om hendes faste baller. Hun rakte en hånd bagud og holdt hans pik glad ved at spiller den blidt. Hun var lige ved at komme af hans tunge arbejde da hun gled ned over hans underliv og tog godt fat om pikken. Hun smurte pikhovedet ind i sine kussesafter og så sænkede hun sig ellers langsomt nedover hans pik der var lige under hendes stramme røvhul.

Hun var opsat på at få den største pik hun nogensinde havde mærket i røven. Mike betragtede hende med et liderligt blik mens han langsomt hjalp hende nedover hans lem. Hun gispede efter luft da pikhovedet passerede åbningen og hun begyndte at skrige ukontrolleret da hun med sin egen kropsvægt nu spiddede sig selv helt og dybt på hans manddom. Hun troede længe at hendes røv ville briste men langsomt gav hendes numse efter for presset og med hænderne støttende på hans glatte brystkasse begyndte hun nu at ride ham blidt og stille.

Thomas kunne høre Cecilie stønne og skrige halvt af smerte og halvt af et liderligt begær han var sikker på han aldrig havde oplevet før. Han kunne godt regne ud at hun havde fået Mike til at tage sig i røven og nu fik pik som hun aldrig havde fået det før.

Cecilie vænnede sig mere til pikken og satte tempoet op. Hun red Mikes dejlige pik, rettede sig helt op og nussede sin klit med en finger mens hun mærkede Mikes kærlige hænder gribe om hendes bryster der hang frækt og hoppede i takt med at hun red ham. Hun kunne mærke hvordan hun nærmede sig endnu en orgasme og optændt lænede hun sig igen frem og red ham så hårdt at lyden af hendes baller mod hans mave og underliv måtte kunne høres helt ud på vejen i det pæne villakvarter.

I mørke hørte han sin kone skrige sin liderlighed ud over pikken der fyldte hende ud. Hans pik var ved at briste af kunne snart ikke mere og i samme sekund Cecilie skreg sin anale orgasme udover hele byen gav han slip og mærkede spermen pumpe ud i sine bukser hvor en våd plet snart bredte sig.

Cecilies følte det som om hele hendes krop var i en stor krampe. Hun kom så voldsomt at det sortnede for hendes øjne og Mike måtte holde trække hende ned på sig og lægge armene om hende før hun hold på med at ryste. Det gjorde ondt da han trak sin pik ud af hendes ømme røv, men det glemte hun hurtigt da han krævende satte sig på knæ i sengen med pikken lige over hendes ansigt.

Uden at lade hende slikke eller sutte hans vidunderlige pik spillede han sig til udløsning og sendte snart kaskader af varm hvid sperm udover hendes smukke ansigt. Thomas kunne høre ham brøle og håbede bare at det hele snart var forbi. Cecilie greb Mikes pik da han var kommet og som var det en pensel brugte hun den til at smøre hendes sæd udover hendes ansigt og ind i hendes tørstige mund.

De faldt sammen på sengen og lå længe og snakkede uden at bekymre sig om Thomas. Cecilie trak Mike med ud i bad hvor hun vaskede ham og på knæ fik ham til at tømme sig dybt i hendes hals.

Klokken havde for længst passeret midnat før Cecilie kyssede Mike farvel i hoveddøren kun iført den kimono som Thomas havde givet hende til jul. Hun stod med hans telefonnummer i hånden og vinkede til ham da han satte sig ind i sin bil og kørte væk.

Hun gik ind til Thomas og tog først blindfoldet af hans øjne, så fjernede hun gaggen og til sidst bandt hun hans hænder op. Øm i hele kroppen kom Thomas på benene og listede slukøret ud i bad hvor han vaskede fire timers straf og ydmygelse af sig med varmt vand og sæbe. Da han kom ind til Cecilie sov hun allerede tungt. Han listede ind i gæsteværelset og lagde sig under sine dyne og med kun fire straffe tilbage nu faldt hans selv i en drømmeløs søvn.

Skrevet af Thomas

Læs også:

Syndernes forladelse – del 1
Syndernes forladelse – del 2
Syndernes forladelse – del 3
Syndernes forladelse – del 4
Syndernes forladelse – del 5

Published On: december 5th, 2009Categories: analsex, gruppesex, racemix, sex, utroskab24 Comments on Syndernes forladelse – del 3Last Updated: marts 29th, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex
Tantra massage og Tantra sex